De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil

Afspil alle videoer på din iPad, iPhone eller iPod

Der er mange programmer som kan dette, men der er kun et som er godt, derfor har jeg valgt at lave et indlæg om det ene program.

Programmet hedder it’s playing og er som simplet sagt et afspilningsprogram som afspiller næsten alle formater, selv 720p video.

Programmet kan også nogle andre smarte ting, fx kan man justere farverne, kontrasten, lyd- og lysstyrken.

De 2 sidste, lyd- og lysstyrken er vigtige, fordi det er ikke bare til telefonens maksimum, nej programmet kan komprimere lyden så den, lyder dårligere, er højere og det samme med Lysstyrken, programmet bruger smarte farve filtre til at skabe mere lys fra skærmen end i andre apps. Men kan selvfølgelig også, lade vær med at ødelægge videoen, slå det fra så telefonen viser videoen i sine oprindelig forhold.

VLC player var mit gamle favorit, men det blev taget af Appstoren hurtigt så det var kun os som allerede havde downloadet det som kunne bruge det – med iOS 4.2 virkede programmet ikke mere og er derfor ubrugeligt.

Det er let at lægge videoer over på telefonen, det gøres i iTunes, med 4 lette steps; i Itunes under fanen “iPhone” (dit navn) vælger du fanen “apps”, nederst, under File Sharing, på denne side finder du “it’s playing” og et index over de filer som er delt med programmet, her kan du frit overføre film til, uanset format, overraskende nok overføre telefonen også over wifi, hvis du er så heldig at have iOS5+bruge Wifi sync.

Programmet hedder it’s playing og koster kun 12kr:) Download her