De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Hardware

Accelero Twin Turbo II køler på mit ATI 6870

3

2

2

Jeg købte en ny køler til mit grafikkort. Jeg tænkte jeg ville dele oplevelsen her.

Jeg købte en Accelero Twin Turbo II til mit XFX ATI 6870, fordi den normale køler larmer, også ville det være sejt at kunne overclockes sit grafikkort, hvis man engang skulle bruge det.

  1. Man starter med at tage den gamle køler af, det klares let og hurtigt med at skrue alle de skruer der sidder fast af, husk at der er et kabel som sidder fast i kortet, som du også skal have ud af grafikkortet, før du kan fjerne køleren.
  2. Så skal man sætte køleelementer på alle de forskellige chips på kortet, der er fx rammen, strøm-chippene og de andre controllere og andre ting som er på kortet, det er måske ikke så vigtigt at sætte køleelementerne på alle tingene, fordi det er chips som ikke bliver varme, men hvis man skal overclocke et grafikkort, bliver man nød til både at overclocke grafikkort-chippen sammen med ramme, og clockfrekvensen på grafikkortet, det betyder at hvis du overclocker en del i grafikkortet, så overclocker du alle dele – derfor bliver alle dele varmere.
  3. Efter du har sat køleelementerne på, skal selve blæseren og køleelementet til hoved grafikkort processoren sættes på, du skal huske at skrue den rigtigt godt fast, fordi Accelero Twin Turbo II’s køleplast er lidt tykt, og køleplast ikke køler særligt godt alene. Efter det er sat på, skal du ikke tage det af igen, det kan meget let give en dårligere køle overflade.
1

1

Jeg havde et problem, mit XFX 6870 havde kun en 2 pins køler tilslutter, Accelero Twin Turbo II kan virke med 3 pins og 4 pins tilslutninger, der følger også en adapter så du kan tilslutte køleren direkte til din strømforsyning, med det gamle Molex forbindelse(Det strømstik vi brugte engang med vores IDE harddiske). Problemet var at min Mac Pro ikke har den sidste Molex tilslutning. Jeg fandt derfor en adapter fra det nye SATA til det gamle Molex, denne adapter kan købes her 4-PIN Molex, Hun til 15-PIN SATA, Han.