De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil

Den nye iPhone4s – som vi regnede med

iPhone 4s er den nye iPhone, og den er som vi havde regnet med, med et par underlige ting:

Ny processor og grafikkort, det er en 1GHz dual core processor med et monster grafikkort som lover 7x bedre ydelse i spil, processoren hedder Apple A5.

Så er iPhone 4s også udstyret med et nyt antenne system, nu har den 2 antenner, og 14mbit max hastighed, det er dobbelt så godt som tidligere, men stadig ikke det bedste overhoved. 3’s netværk er fx på 32mBit nu, så er 14 mbit ikke meget.

Kameraet er også nyt, det er et 8mPix med F2.4, det er fint, også har den “face detection” , sikke den kan… Apple lover også at man kan tage et billede på 1/2 sek, hvilket er godt!

Kameraet har 1080p optagelse, det er som vi havde regnet med, det fedeste ved video-delen er, at der er video stabilisering- og at man ikke mister kvalitet på det.

Telefonen ligner nøjagtigt iPhone4 og har samme størrelse skærm:(

Softwaret er tilgengæld rimelig fedt :) Der er et nyt system på telefonen som gør det muligt at tale med sin iPhone, man kan spørge om vejret eller give den opgaver, så gør telefonen det for en :) Også kan man svare på Sms-beskeder via en bluetooth headset. Eller bare sætte den til at skrive hvad du siger andre steder.

Kommer dette til Danmark? Ikke med det første ;) Den kommer som beta til USA, england, Australien, Frankrig and Tyskland, først senere til Dk, måske ;)

iPhone 4s kommer i en 64GB version selvfølgelig også i en 16 og 32gb. Også er der en ny iPhone4 8Gb, som bliver meget billigere. Og den udkommer den 14. october.

iPhone 3gs kan du stadig købe, hvis nogen er interesseret.

8 Comments

 1. Så var der en masse tilbehørs producenter der kunne ånde lettet op at de ikke skulle lave nye designs.. Tilgengæld må man stadig leve med 3.7 tommer skærm, hvilket er den største svaghed efter min mening. Tilgengæld fint at de stadig har styr på batteri tid selv med den nye processor

  • Comment by post author

   Anders Bagnegaard

   *Ja 3.5″ skærmen er ikke stor nok :(

   Jeg tror nu alligevel at tilbehørsproducenterne havde været glade for at kunne sælge deres hardware en gang til ? Det er kunderne som er sure :)

 2. Det var godt nok et skuffende presse møde. havde glædet mig til iphone 5 og må nøjes med iphone 4s. ikke godt nok apple

  • Comment by post author

   Anders Bagnegaard

   ja, jeg er heller ikke tilfreds… når vi nu skal vente 15 måneder kunne de da lige så godt gøre det ordentligt;(
   Det er vist også den generale holdning…

 3. Jan

  Jeg er godt tilfreds, god antenneløsning, lækker hastighed, og jeg er glad for skærmen på iPhone4 – og faktisk tror jeg man skal have en meget lange fingre for at enhåndsbetjene en bredere skærm en den nuværende.

  • Jan

   Desuden er jeg glad for kameraet i iPhone 4 og det bliver jo endnu bedre i iPhone 4S. :-) bla med 1080p video og 8 MP..

   • Comment by post author

    Anders Bagnegaard

    Kameraet bliver bedre end alle telefoner på markedet! 8mpix er lige meget, men med 5 elementer, f/2.4, hybrid infrared filter og ‘backside illumination sensor’ er ord, man bruger om avancerede DSLR kamera.

    I forvejen var det godt…

  • Comment by post author

   Anders Bagnegaard

   Det er da dejligt, men hvad med en 4″ skærm? Kunne du ikke godt have brugt den? den er ikke meget bredere pga. størrelses forholdet, men ville være langt bedre til at læse nyheder og magasiner på.

   Jeg synes også de nye 4,5″ skærme er alt for store, men 3,5″ er altså for småt :)
   Antenneløsningen er bedre, jeg havde regnet med en 21mbit ligesom Galaxy S II, men 14 er da også meget godt :) hehe, 3’s net er lidt foran med 32mbit ? Jaja …

   Godt at du er tilfreds.

   Jeg skal i hvertfald røre den, og efter det ved vi jo alle at jeg forelsker mig …