De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Hardware

Køb en iPhone 3gs nu!

Nu hvor iPhone 4 lige er kommet i USA og er på vej til Danmark, så venter alle på deres nye iPhones, men hvorfor? Den gamle er da mega fed!

En iPhone 3gs er en fed telefon!

iPhone 3gs er vildt billig lige nu, du kan spare meget på en af verdens mest avancerede mobiltelefoner, efter sommerferien når lagerne er tomme, hvor den ‘nye’ 8gb iPhone 3gs kommer bliver prisen sat op igen, til ca. 600kr.
iPhone 3GS har fået iOS 4 ligesom iPhone 4, det betyder at telefonen har fået mange af de samme funktioner, som sin storebror.

iPhone 3GS har fået multitasking, det er let og lige til, man trykker 2 gange på home-knappen, så kan man se alle de programmer der fungere i baggrunden.

Hvad med iPhone 4? Der har været mange problemer med den, fx er antennen dårligere end antennen i en iPhone 3gs.

Køb en iPhone 3gs hos 3 her:

iPhone 3GS har fået iBooks, nu har du adgang til 10 000 -vis af bogtitler igennem apples bookstore, du skal kun søge, så finder du den bog du gerne vil have.

Med iPhone 3GS kan du engagere dine programmer i mapper, med intelligent navngiving!

iPhone 3GS har fået samme baggrunde som iPhone 4 og iPad, man kan nu selv vælge, hvilken baggrund man vil have overalt på telefonen.

Køb din iPhone 3gs i dag og få en 16 gb nærmest smidt i nakken, efter sommerferien koster en 8 gb mere.

3 Comments

 1. Hej Anders,

  Jeg er helt enig med dig. iPhone 3GS med iOS 4 er en fremragende mulighed for dem der enten ikke har en iPhone og gerne vil ind på det marked eller hvis man skal have en ny iPhone netop nu.

  Prisforskellen på iPhone 4 og 3GS er netop lige nu så stor, at det bedre kan betale sig at købe de “gamle” telefoner. Og forskellen i ydelse er ikke tilsvarende stor. Man får meget for pengene i en 3GS.

  Den iPhone-erfarne bruger tror jeg nu nok fortsat ville få større glæde af at købe 4’eren.

  Min kæreste har en 3G’er og jeg kigger da alvorligt lidt på muligheden for at opgradere hendes til en 3GS’er. :)

 2. Comment by post author

  Anders Bagnegaard Kristensen

  Forskellen imellem 3gs og 4 er heller ikke så stor, med mindre man mangler noget af det nye hardware, jeg mener skærmen og kameraet er bestemt det vær for mig!

  Da jeg gik fra 3g til 3gs var forskelle stor, fordi iPhone 3gvar meget langsom og 3gs er hurtig. 4’eren er ikke meget hurtigere end 3gs’eren, cnet*, så brugeroplevelsen er ikke så stor.

 3. Comment by post author

  admin

  Så er det forsent, 3 har sat deres pris op, nu koster en 8 gb iPhone 3gs hele 600kr.

  Fra 99kr for en 16 gb iPhone 3gs.

  :)