De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil

mophie Juice Pack Air, batteri cover til iPhone4

Jeg har nu leget lidt med dette cover i en uge, for at teste batteritiderne rigtigt, jeg må sige, jeg er ikke tilfreds, batteriet i dette cover er 1500mAh, mens min iPhone kun har 1420mAh, det er ca. 5% mindre, alligelvel kan jeg ikke få mere end 70% batteri ud af coveret, det er måske også bare mig som er navi, men jeg skulle tro, at de kunne lave et batteri som var en smule mere effektivt.

Jeg testet det 3 gange, første gang gav det mig 72% strøm, derefter gav det mig 70% og tilsidst 74%, det er med strøm forbrug på samme tid(det tog nok en time), og jeg synes ærligtalt ikke det er nok.

Coveret beskytter iPhone’en meget godt, men er ikke i vejen for skærmen, neden under coveret er der 5 LED lys indikatorer så man kan se, hvor meget strøm der er tilbage, der er en on/off knap for at tænde og slukke for “opladningen” af telefonen, også er der et MicroUSB stik i siden, dette lader både coveret og telefonen op samtidig, og kan bruges til, at tilslutte til computeren. Du kan let sætte et høretelefon stik i telefonen, og der er huller til alle knapperne på siden af telefonen, det er dog lidt svært at nå dem, men ikke et stort problem. Du kan købe et billigt battericover her

Din iPhone bliver dobbelt så stor, og får kun 70% mere strøm, selvfølgelig hvis du har brug for det, så kan det være meget godt, men det er hurtigere at have din oplader med, eller en ekstra oplader i bilen.

Coveret koster 538kr, det billigste sted jeg kan finde.