De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Hardware

Nintendo Wii U – Den næste Wii kontroler

Nintendo afslørede deres næste Wii-konsol på E3 i LA i går, nu skal du ikke længere vifte med arme og ben det næste system har en touchscreen, tablet-lignende controllere som næsten laver spilstreaming.

Jep det ligner en iPad, men så ender lighederne også, dette er en skærm kun, den har ingen processor eller grafikkort så du kan faktisk intet med denne controler, uden resten af konsolen.

Hardware mæssigt er det kun en 6,2″ multitouch skærm med et accelerometer, dobbelte analoge pinde og omgivet af knapper. Måske kan den også browse nettet, men med en stor processor så flash faktisk køre godt.
For det første er det Wii U bygget primært til gaming, og derfor at appellere Wii U nok mest til gamere. Disse alvorligt gamere, er på udkig efter en dedikeret spillekonsol som kan sammenlignes med PlayStation 3 eller Xbox 360, vi ved ikke endnu om den kan det, fordi der er ikke udgivet flere specs end dem du ser her.

Engadget siger om touchskærmen at den er: “Kvaliteten af ​​den berøringsfølsomme skærm, sammenlignet med næsten enhver rimelig highend smartphone eller tablet, er middelmådig. Betragtningsvinkel er temmelig dårlig, byggekvaliteten er standard Nintendo hardware kvalitet, med andre ord den er bare godt nok.” Hvilket ikke ligefrem hjælper dem med at sælge den.

 

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal synes, Nintendo før helt sikkert gjort det sjovt – uanset hvad – selv om hardwaret ikke er godt nok.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=4e3qaPg_keg

2 Comments

 1. Den ser noget spøjs ud den nye kontroller – og det er svært at se hvordan den passer ind i de eksisterende spil universer.

  Men det er vel også meningen. I stedet for at konkurerer med Xbox og Playstation på at leverer den bedste grafik – som er dyrt og besværligt – så laver de noget andet. Wii-en var en stor success. Spørgsmålet er bare om de kan gentage det. Med den nye Wii U kontroller ved vi ikke ret meget om det i nu, men de er vel godt på vej :)

  • Comment by post author

   Anders Bagnegaard

   De snakker meget om at de vil lave en konsol til “de hardcore gamere” denne gang, også er det meningen at hvis moren vil se tv, så behøver man ikke afbryde sit spil, man kan bare spille på controleren uden brug af tv’et.

   Jeg har også hørt at den nye Wii U skulle være hurtigere end ps3, på trods at den er 6 år gammel, er den stadig en af verdens hurtigeste forbruger computere.

   Det giver dog ikke mening – efter man har set grafikken på den nye Wii u konsol – den suckz i forhold til ps3.