De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil

Nokia n9 – Sidste chance for en MeeGo OS telefon

Dette er Nokia’s største telefon lige nu, den hedder Nokia N9, de fortalte for et par måneder sinde at MeeGo OS allerede er død, Nokia vil bruge Microsoft Windows phone 7 istedet, så denne telefon? Ja, den er allerede død. Jeg tror de udgiver den fordi den store N Nokia serie har mange fans, og telefonen’s hardware er vildt fedt!

Skærmen er næsten 4″, lavet af Gorilla glas, kameraet er nok det bedste på nogen telefon, processoren er for langsom med kun en enkelt 1GHz kerne. batteritiden er nok det bedste ved telefonen- den er selvfølgelig den bedste på nogen smartphone:)

Telefonen kommer med hele 64Gb hukommelse.

Problemet er at den er for dyr :) 

Lige et lille hint : Jeg har set telefonen her med Windows Phone 7, flere gange, så de er igang :)

httpv://www.youtube.com/watch?v=gfE3B6L-Otw&feature=player_embedded

Bestil Nokia N9 hos 3 allerede nu

Med Nokias nye frontløber N9 får du en af tidens absolut lækreste og mest nyskabende smartphones. Den er udstyret med det helt nye styresystem MeeGo, der giver dig en super enkel og intuitiv brugeroplevelse, der er luksus i en verden, hvor smartphones kan mere og mere. Du kan købe Nokia N9 hos 3 fra 23. september men kan forudbestille på 3.dk allerede nu.

Nokia N9 er unikt designet med en 3.9”ridsefri glasskærm, der går helt til kant og et kabinet, der er støbt i et helt stykke ultralet gennemfarvet polycarbonat. N9 har ikke nogen ”hjemmeknap” som andre smartphones, og alle funktioner er kun er et ”swipe” væk. Den let kurvede skærm giver en super god og behagelig fornemmelse, når man navigerer med fingerspidserne.

Med tre startskærme hopper man let og elegant mellem news feeds, apps og åbne programmer. Alle de apps, du bare må eje, er installeret fra starten, inklusiv Skype, Facebook, Twitter og Angry Birds Magic. N9 kommer med 8 megapixel kamera med Carl Zeiss optik, indbygget stemmestyret GPS navigation, lynhurtig browser med HTML5 understøttelse og mulighed for at surfe på nettet med en hastighed helt op til 14 Mbit/s.

Nokia N9 fås fra starten i sort med 64 GB hukommelse. Senere kommer i begrænset omfang udgaver i Cyanrød og Magentablå med 16 GB hukommelse. Nokia N9 64 GB koster kr. 499 med et 3Max abonnement til kr. 399 om måneden og et hardwaretillæg på kr. 400 om måneden i 6 måneder. Oprettelse kr. 249. Min. pris over 6 måneder kr. 5.542.

Du kan læse mere om Nokia N9

Du kan forudbestille Nokia N9

3 afholder en eksklusiv pressebriefing om Nokia N9 i 3Huset den 8. september med deltagelse af en ekspert fra Nokia. Hvis du har lyst til at være med så kontakt Lasse eller Mette for at komme på deltagerlisten.