De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Artikler, Mobil

Phonetrade.dk køber/sælger dine brugte iPhones

Jeg ved der er rigtigt mange af jer som har gamle brugte iPhones eller andre telefoner/tablets eller sågar computere liggende der hjemme, som bare ligger og samler støv. Dem kan du nu sælge på en ny side som hedder Phonetrade.dk – ganske enkelt køber de din gamle telefon, de sender dig en postlabel, og så når du har sendt den, giver de dig dine penge.

Med disse gamle telefoner/tablets og computere sætter de i stand og sælger videre med 6 måneders garanti og 2 års reklamationsret. Priserne på siden her er ikke værst, da det ikke er ligesom at købe brugt, hvor der stort set ingen rettigheder er, ja, der er nogen, men du får aldrig politiet til at opretholde dem for dig, så kan du købe en ikke brugt, en lidt brugt iPhone for små penge og uden at skulle igennem dvs scam annoncer på dba.

Lige nu på Phonetrade kan du købe en iPhone 5c hvid til 3400kr eller en iPhone 5s ned til ca. 4000kr det er med fragt og alle gebyrer. Måske skulle man lige vente ca. en måned med at købe en iPhone, eftersom der kommer en ny lige om lidt, men priserne er gode – der er ikke nogen på dba som sælger med garanti, eller har sit eget iPhone værksted? :)

Priserne de giver for brugt udstyr er ikke vildt gode, jeg kan få 1400kr for min iPhone 5 32gb, det er et stykke fra de ca. 2000kr jeg kan få på dba – til gengæld er der også en masse ekstra tid forbundet med at sælge noget på dba – det tager tit en uge og du skal tit tale i telefon, skrive emails også med folk som slet ikke er interesseret – og lad os være ærlige, grunden til de fleste af os har telefoner liggende i skuffen, er fordi det er for besværligt at sælge den gamle. Phonetrade har stor success med at gøre salget af gamle ofte smadret telefoner virkelig let og problemfrit for deres kunder.

Gutterne fra Phonetrade er super flinke, og jeg er sikker på at hvis du har spørgsmål til side eller deres service svare de gerne.