De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil

Samsung Galaxy Nexus kan nu forudbestilles

Du kan i dag på 3’s hjemmeside skrive dig op til den nye fede Dual core 4,7″ HD Android Ice Cream Sandwich Telefon.

Jeg har selv leget med den til Beep messen, i går – og den er mega fed :)

Dette er den ultimative Android telefon fordi det er Google som står for opdateringer – altså er du sikker på at de altid er klar med det nyeste :)

Her er specs i  forhold til HTC Sensation og Samsung Galaxy S 2:

Samsung Galaxy S 2 HTC Sensation Samsung Galaxy Nexus
1,2 GHz Dual core 1,2 GHz Dual core 1,2 GHz Dual core
4,3″ 480 x 800 (217 ppi) 4,3″ 540 x 960 (256 ppi) 4,7″  720 x 1280 (316 ppi)
16/32Gb + 1gb ram + MicroSD 1 GB + 768mb ram + microSD 16/32Gb + 1gb ram
8mPix + LED flash (1080P) 8mPix + 2x LED flash (1080P) 5mPix + LED flash (1080P)
116 g 148 g 135 g
1650 mAh batteri 1520 mAh batteri 1750 mAh
Android OS, v2.3 Android OS, v2.3 Android OS, v4.0
199kr / 4.642kr 199kr / 4.642kr 399kr / 4.842kr

De forventer at kunne levere i uge 50 i følge hjemmesiden.

 

Allerede fra i dag kan man hos 3 forudbestille Samsungs og Googles nye flagskibsmodel, som er den første med styresystemet Android 4.0 også kendt som Ice Cream Sandwich. En helt ny type smartphone, der har potentialet til at skabe sin egen kategori i smartphone-genren.

 

Galaxy Nexus med stor skærm, lynhurtig download-hastighed og ikke mindst den første smartphone med Android 4.0 Ice Cream Sandwich med helt nye muligheder for den kræsne Android-fan. 3 har Galaxy Nexus på hylderne i midten af december, men allerede nu kan man sikre sig at blive blandt de allerførste ved at forudbestille den på 3.dk.

”Jeg tror, at Galaxy Nexus vil være med til at bane vejen for næste generation af smartphones, for Samsung og Google har skabt et utrolig gennemført produkt med en ny formfaktor. Formatet er nemlig lidt større, end vi hidtil har set, og giver dig nærmest en fornemmelse af at have en mini-tablet i hånden, der dog stadig passer fint ned i lommen,” siger Mikkel Torsting, Vice President, Consumer Market, 3 Danmark.

Med Ice Cream Sandwich introducerer Google en helt ny dimension til Android, der blandt byder på fuld NFC-support (Near Field Communication) og hot spot, der tillader deling af din internetforbindelse med andre enheder og en ny såkaldt People app, der er tæt integreret med Google+. Ice Cream Sandwich kommer blandt andet også med ansigtsgenkendelse, som kan bruges til at åbne og låse mobilen.

Samsung Galaxy Nexus fås med abonnement 3Max til 399 kr. samt 300 kr. i afdragsordning, hvilket samlet er en pris på 4842 kr. over seks måneder.

Du kan læse finde meget mere om Galaxy Nexus på: www.3.dk/d/samsung-galaxy-nexus/

7 Comments

 1. Ole Ryø

  Jeg glæder mig da vildt meget til at se den, men det er alligevel lidt skuffende, at den ikke har bedre specifikationer. Noget du (vistnok) har glemt ang. sammenligningen af Sensation og S2 er, at S2 kører 2.3.5, Sensation 2.3? (ved ikke, om den er kommet op i 4). Det lyder måske ikke af meget, men da jeg ograderede min S2 gav det en kæmpeforskel.
  Derudover har Samsung nu officielt udmeldt, at S2 også får 4.0, så jeg ser (desværre) ikke lige, at jeg skal skifte, som det ser ud lige nu.

  Ved du noget om, hvordan kameraet er? Pixels er jo ikke alt, men på min S2 er kameraet jo ret genialt, så ret sindsygt, de går ned i standard.

  /Ole, der også glæder sig til at se Nexus, når den kommer.

  • Comment by post author

   Anders Bagnegaard

   Jeg synes ellers spces er gode nok – det er skærmen som er genial – og så gør hele forskellen :)

   Hvis Samsung siger deres s2 for Android 4, så går der år – jeg kan stadig huske da jeg ventede på Samsung da jeg havde en Samsung Galaxy S. (Tror ikke på det før folk har det ;) )

   Pixels er ikke alt – men hvis de går ned fra 8 til 5mPix betyder det vel at de ikke tager kameraet seriøst ? Det må give et dårligere kamera … måske :) Til gengæld betyder det mindre mPix at telefonen har mindre støj i billeder uden flash om aften.

   Jeg har lige set den på Beep messen – den er ultra fed – især skærmen :)

 2. Ole Ryø

  De siger, det først kommer i 2. kvartal, meeeeeeen “Dann haben wir anderen Metoden” :-D

  Jeg glæder mig nu også til at se skærmen. Det er noget af en heftig opløsning!

  • Comment by post author

   Anders Bagnegaard

   Den har næsten samme Pixel densitet som iPhone4 – som efter min mening er den bedste skærm på nogen smartphone.

   Ja, hack den – så skal du ikke vente på sløve Samsung :)

 3. The precious :-)