De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil

Samsung Galaxy S II kan nu forudbestilles

Hos 3 koster den lige under 5000kr, det er mindre end iPhone4 men meget for en android.

Køb den nu og få den i uge 21, der er kun 2 uger til!
Den vildeste Android telefon er kommet til danmark!

Uden abonnement koster den 4.400kr på edbpriser.dk.
På edbpriser er der god ingen ganranteret leveringstid, jeg tjekker også løbene de andre teleselvskaber, så du får at vide når de andre begynder at sælge Galaxy S ii.

Du kan læse mere om Samsung Galaxy S II her

 

Denne pressemedelse modtog jeg den 9. maj:

Ny Galaxy S II – tyndere, hurtigere og smartere

I denne uge sendes Samsungs tyndeste smartphone til dato ud til butikkerne. Men Samsungs nye Galaxy S II er ikke bare tyndere, den er også hurtigere, smartere, skarpere og lettere end storsælgeren Galaxy S. Galaxy S II sætter helt nye standarder for smartphones med en hurtigtarbejdende dual core-processor på 1,2 gigahertz, en skærm på hele 4,3 tommer og en knivskarp billedkvalitet.

 

 

Samsungs bestseller Galaxy S er solgt i 14 millioner eksemplarer, og nu er det tid til dens efterfølger. Med Galaxy S II udnytter Samsung mulighederne med Android 2.3 til fulde, og den sætter nye standarder for smartphones. Danmark er blandt de første lande i verden, som nu får mulighed for at opleve Samsungs nye flagskib.

Tynd og let i hånden
Galaxy S II er blot 8,49 millimeter tynd og samtidig utrolig let. På trods af det, ligger Galaxy S II sikkert og bekvemt i hånden takket være bagsidens rillede overflade.

Hurtigere processor
Samsung bliver først på markedet med en dual core-processor på 1,2 GHz. Det betyder at hjertet i Galaxy S II slår ultrahurtigt og kraftfuldt. Udover en download-hastighed på kun 21 megabyte per sekund, giver det også en mere smidig navigering og der kan uden problemer køres flere programmer og applikationer samtidig. Skrivefunktionen Swype gør det desuden  muligt at skrive beskeder betydeligt hurtigere sammenlignet med traditionell indtastning. Det skyldes, at fingrene trækkes mellem bogstaverne, i stedet for at der skal trykkes på tasterne.

Smarte funktioner
Samsungs Social Hub gør det enkelt at holde kontakt med venner og familie. Telefonbogen er nemlig forbundet med eksempelvis e-mails, Facebook og Twitter og samler al korrespondance og alle opdateringer fra vennerne ét sted. Kameraentusiasterne bliver heller ikke skuffede, da Galaxy S II tager billeder på 8 megapixels, optager video i fuld HD og er udstyret  med et frontalt kamera til selvportrætter.

 

Galaxy S II med Near Field Communication (NFC) kommer senere på sommeren. NFC-teknologien er i stærk fremgang og indebærer, at mobilen eksempelvis kan bruges til betalinger, som identifikation ved check-in i lufthavnen, som nøgle og meget mere.

Fakta: Galaxy S II er en touchscreen-mobil med en 4,3 tommer Super AMOLED Plus-skærm (480×800 pixels). Android 2.3, TouchWiz 4.0 brugergrænseflade. 1,2 gigahertz dual core-processor, 16 gigabyte intern hukommelse, mobilt bredbånd (HSPA+) der understøtter 21 megabit per sekund. Understøttelse af Flash 10.2. WiFi 802.11/n og AllShare. 8 megapixels-kamera med LED-blitz samt videokamera til uld HD (1080 pixels). Skrivefunktionen Swype. Accelerometer og gyroskop. Størrelse: 125,3 x 66,1 x 8,49 millimeter. Vægt: 117 gram. Batteri: 1650 mAh. I butikkerne i uge 19. Vejledende udsalgspris ved lancering: 4.999 kr.

 

10 Comments

 1. Har haft SGS2 5 dage nu, og ingen tvivl, det er en verdenshersker som tv2’s BEEP skriver.. Har en HTD Desire HD i hustanden også, og selvom det er en fantastisk telefon, så er den, selv opdateret til 2.3.3 ikke helt på højde med SGS2.
  Og i øvrigt er det noget snobbet sludder at kalde prisen dyr for en Android.. Iphone 4 er mere end distanceret, og iphone hypen og snobberiet er til at brække sig over. En Iphone er alt for dyr, det ved Iphonyerne godt, men de betaler gerne for at holde apple på brand toppen, hvilket er hvad det handler om, vist er Iphone 4 god, men så heller ikke bedre..
  Så seriøse tests tak, hvor favoriseringen Iphony ligges væk..

  • Comment by post author

   Anders Bagnegaard

   Jeg tror faktisk Samsung Galaxy S 2 har en chance imod iPhone4, men indtil nu har jeg aldrig set en telefon som var ligeså god, faktisk er der tit langt fra Android udvalget til iOS telefonerne.

   Men Samsung Galaxy S er et godt forsøg, jeg har ikke prøvet den endnu.

   Prøv at se det fra denne side: En telefon skal altid virke. Den skal være pratisk talt perfekt, for at man ikke misser et par sek hist og her.
   iPhone har trods dens begrænsninger, ikke mange fejl. Med en iPhone er du sikker på din telefon virker godt altid.
   Android er ikke der endnu.

   Jeg har haft alle telefoner, og forfordeler ikke iPhone.
   Ja, jeg ved godt jeg er en “sellout” fordi jeg har iPhone, og jeg kan bestemt ikke lide hverken Apple’s eller Steve Job’s metoder.

   Hvis jeg skal vælge imellem en føleskold bipolær psykopat eller et legesygt geni, vælger jeg psykopaten, man ved da hvad han gør.

 2. Den har ikke en bare en chance, den ER bedre, og det halløj du skriver med en telefon altid skal virke, og i samme åndedrag siger iphone 4, så falder kæden helt af..
  Iphone 4 er ikke en tøddel mere stabil end div androids, symbian telefoner, ved iphone fungerer, men ved også fra mange Apple brand støtter, at det ligeså tit kniber med stabiliteten.. Og jeg kører på den 3. android telefon, og der har ikke på nogen af dem, været skyggen af ustabillitet, end ikke på den aldrende HTC Hero der var starten på android for mig.. Den afløste en Iphone 3, der mildest talt ikke var andet end ustabil, og det var en verden fremad at få Hero’en, men Apple hypen fik den jo løftet..!
  Jeg er ikke en af disse absolutte iphone hadere, men jeg opponerer imod denne hype, der mærkeligt nok gør iphone bedre i folks bevidsthed, hvilket jo slet ikke er sandheden, og mht stabilitet, og virke godt altid, den holder ikke som et hoved argument for IP4..
  Nå skidt, vi behøver ikke være enige, lidt under 4300 for SGS2 hos ElGiganten, men de kan heller ikke få dem hjem, det er en fair pris, den er også dyr i andre lande, men med en SGS2 solgt hver 3 (TREDIE) sekund den første måned på markedet, så er det vist godt prissat..
  Telenor er de eneste der formår at have en jævn strøm af super telefonen, bare til INFO

  • Comment by post author

   Anders Bagnegaard

   iPhone vs Android
   jaja, det handler om tilvænning.
   – her er mine erfaringer; Jeg har haft og brugt Tattoo, legend, Desire HD og Galaxy S.
   Jeg har haft mange af de samme problemer med dem alle.
   Jeg har altid haft problem med at mail programmerne er ubrugelige, jeg bruger gmail og mé mail samtidig, jeg har ikke fundet et program som var stabilt til at opdatere mine mails automatisk, samt at nogen gange besluttede programmet sig for at slette alle mails så den skulle downloade dem igen – Så er der hele problemet med at man ikke kan søge i alle sine mails, altså alle de mails som ligger på serveren (Har lige nu 25.000).
   Kontakter er også fucked – jeg har mine kontakter på delvist mé(personlige) og gmail(erhvers) og jeg kan ikke finde et program som kan hente og bruge dem ordentligt sammen.

   Hvad med multitasking, jeg er en gang i mellem kommet til at ‘ikke lukke’ – men – minimere et spil også har set at min telefon har mistet alt sin strøm på en time – problemet er ikke stort mere, men problemet er der stadig når man har mange programmer åbne.

   Copy past funktionen som HTC lavede – minder meget om iPhone’s – fungere kun i nogle bestemte programmer – fx i gmail programmet skal man bruge det indbyggede copy past – som iøvrigt er ubrugeligt.

   Det jeg snakket om er nok mere at Android telefonerne er så forskellige, bare fordi man køber en Android 2.3 betyder det ikke at den kan det samme som den anden 2.3 – Optimus 2x er en super hurtig telefon med 1/2 dags batteritid og 3 genstarts på en normal dag – der er også mange Android telefoner som bare virker.

   Ultimativt betød det for mig at jeg holdt op med at bruge min Galaxy S til at lave emails på, fordi programmet var crap, og jeg ikke finde et bedre. Jeg var heller aldrid sikker på at mine kontakt personer var der, fordi telefonen aldig helt var sync’et.

   Jeg glæder mig meget til Samsung galaxy S – Men den skal være super fed for at kunne slå iPhone4.

   Jeg anbefaler 3, fordi jeg går ud fra at alle som læser dette er villige til at betale mere for at have det bedste og hurtigeste mobilnet.

 3. Hvis du venter på en test telefon fra 3, kommer du til at vente meget længe, også her mht til net og dækning er jeg dybt uenig med dig… 3’s net er rigtig god til få ting mens tdc og telenor er på alle punkter mere eller mindre…

  Men det er super at vi alle ikke er enige, igen, jeg forstår ikke kritikken af opdateringer på android af mail du kommer med, SGS2 kører uden problemer med gmail og min arbejdsmail (skyfillers) og opdaterer så snart telefonen rammer nettet, samme med min desire hd, smooth uden de mindste problemer.. Sync forstår jeg heller ikke du har haft problemer med, det kører uden problemer, selv på en Hero, vi må gøre tingene meget forskelligt, eller er du også i lommen på Apple, ligesom med 3..:o) (ironi anvendt)..

  Strømforbruget kan jeg til dels tilslutte mig, det er dog løst på SGS2 og mange nyere androids, (men IP4 skal også lades hver dag v alm. brug) programmer kan køre, men med programkeeperen på hovedskærmen, er du altid informeret om hvor mange og hvad der kører, et (1) tryk og du har lukket for strømslugerne.. SGS2 kan klare noget over et døgn ved jævnt tungt forbrug, det er godt synes jeg..

  Ang HTC sensation, kan jeg tilslutte mig en lidt bedre byggekvalitet, men du vil se at den falder igennem ift SGS2, det tåler ikke sammenligning, spørg blot John på Mobilsiden.dk…:o)

  Go sommer.. Håber snart du får lov at prøve en rigtig telefon, hvis du ikke vil vente længere, gå til Telenor..:oD

  • Comment by post author

   Anders Bagnegaard

   Du kan ikke sige Telenor er bedst : – ) hehe, 3 har vundet “danmarks bedste mobilnet” 4-5 år i træk – der er virkelig ikke noget at snakke om, men jeg bor også i KBH, hvor 3’s net er bedst :) Hvad ved jeg, hehe ;) 3 bruger TDC’s GSM og EDGE net.

   Det der med mail, er lidt svært, det er i virkeligheden fordi jeg ikke bruger gmail, fordi gmail programmet er genialt! Jeg bruger Google.apps og me.com, det er umuligt at finde et program som kan håndtere dem begge rigtigt.

   Samsung Galaxy S 2 er en fed telefon. Og jeg holder stadig på at de snak leve op til meget for at kunne slå iPhone4. (Det er første gang jeg tror Android telefonen kan slå iPhone4 telefonen)

   Min iPhone4 holder strøm i 2-3dage, ved meget brug – så længe telefonen kan holde over en enkelt dag, er det ok (host Optimus2x og Desire HD)

 4. Hej igen Anders, håber du har haft/har en god sommer.. NEJ Telenor er ikke bedst, faktisk er min oplevelse med TDC bedre, har netop skiftet…
  Mht 3′ net, så må det være en Kbh ting, for det er altså langt fra godt her i Aalborg og omegn, og Aarhus hvor jeg også er dagligt ifm mit arbejde, her vinder de heller ikke priser, tværtimod..

  Strømforbrug, et par opdateringer senere er SGS2 kommet op på et par døgn ved tung forbrug, og jeg forstår din hoste mht Desire HD, jeg har en, og den skal opladet inden sengetid igen til trods for nyopladet om morgenen.. Dog kan den strækkes lidt ved en hård hånd overfor lukning af programmer, men det er for bøvlet ift SGS2.. Optimus 2x kender jeg ikke konkret, men har hørt den heller ikke nipper til strømmen..;o)

  Apple, har igen haft held med et af deres tåbelige søgsmål mht patent brud over for den nye Galaxy tab 10.1, det er og bliver kun fordi de ved det der er kommet ud fra Samsung, er flere numre bedre, se skærmen, den får ipad skærmen til at ligne den fra en gammel amstrad computer..;o) Det er det samme som med de andre telefoner sammenlignet med SGS2 skærmen, der er forrykt lækker…:o)

  Du ved jeg skriver det for at tirre 3 og Apple genet i dig, la mig høre hvad du mener om det seneste forbud, for mig er det latterligt, at apple ikke tåler konkurrence, blot fordi de kan se de er overhalet både inden- og udenom

  Sommerhilsner Lasse

  • Comment by post author

   Anders Bagnegaard

   Ja, man skal købe netværk efter hvad der fungere hvor man bor. Generelt er 3 bedst, de har vundet “danmarks bedste net” i flere år i træk og samtlige test viser, næsten, det samme – prøv at se gearTV’s test med Nicolai sunne (landet rundt).

   Har alle Android telefoner ikke “problemer” med strømen? Eller er det bare os, som har for store forventninger? Ja, jeg har hørt det samme om Galaxy S 2, altså at den skulle kunne klare 1,5 (2) dage, og optimus 2x er en joke, LG har lige tilbudt folk pengene tilbage, så de ved det godt selv …

   Du synes Galaxy tab er bedre end iPad2 ? ja, det kan du vel godt mene … :) hehe (ipad VS tab) bedre batteri, billigere, hurtigere, bedre interface, større appstore, meget bedre byggekvalitet. Tab har en højere opløsning, men dårligere lysstyrke og betrakningsvinkel.
   (Jeg tror ikke vi bliver enige) Og ja, amerikansk patent lov er underlig og dræbende for innovation.

   Jeg kan godt forklare det der patent noget …

   Det amerkanske (og danske) patent system fungere sådan at hvis du ikke siger imod, så acceptere man, altså skal Apple for at beholde patentet sagsøge uanset hvad. (det gør de ikke tit, men har du set en Galaxy S ved siden af en iPhone4? Selv ikonerne ligner hinanden :) )

   i Virkeligheden har de ikke noget valg, Samsung sagsøger jo også igen :)

   Ja, jeg kan godt lide Apple produkter, men firmaet bag? Nej de er nogen røvhuller og skal have så lidt magt som muligt :)

   Og tak i lige måde