Se Netflix bedst og få det gratis resten af året

Netflix er endelig kommet til Danmark, og der er 1000vis at danskere på Netflix allerede, hvilket er godt. Netflix koster 79kr i danmark, det er lidt mere end de $8 det koster i USA, selv med moms giver det kun 57kr, men det danske market er sikkert også sværer at få de samme rettigheder i Danmark. Prisen er stadig meget god i forhold til konkurrenterne på det Danske market.

Jeg venter stadig på en gennemgang af hvilket indhold der er på den danske Netflix imod den amerikanske Netflix, jeg ville lave den selv, men så meget tid har jeg ikke :) 

Der er mange som bruger medie-computere til deres TV, så de kan få videoer op på den store fladskærm, disse Mediecenter PC’er er gode, men man vil helst ikke skulle bruge sin internet browser hver gang man skal se Netflix, et Medie center program ville være federe. Jeg har fundet et par programmer, som kan dette, men de har endnu ikke udgivet Netflix delen i Danmark. Et af programmerne som kan dette er det fra Boxee, et af de mange medie centre, de har både et Mac software, Windows Software og et Linux software (alle er Boxee 1.5), de har ikke udgivet Netflix endnu, men har lovet at det kommer så snart det er muligt. Interfacet i Boxee softwaret er lavet til et medie center og perfekt til alle dine videoer og online tjenester. Jeg håber snart det er ude.

Du kan allerede bruge din PS3, xBox eller anden medie center, som er lavet til det. I menu punktet Tv serier på PS3 kan du finde Netflix, hvis du har downloadet programmet fra deres appstore, og været inde på http://netflix.com/activate for at aktivere din PS3 med din konto.

Du kan få graits Netflix den første måned du bruger det, men der er en anden mulighed, for at få Netflix gratis resten af året.

Få netflix gratis resten af året!

Det er meget let, det smarte er at folk med Spotify premium får gratis Netflix resten af året. Det sjove er at du kan få et Spotfy premium gratis en måned her på denne side, få trial på Spotfy premium. Efter du har denne konto, skal du oprette din Netflix konto på denne side: www.netflix.dk/spotify så har du Netflix resten af året, også når din Spotify premium konto udløber.

Altså:

  1. Opret Spotify premium
  2. Opret Netflix  via Spotify
  3. Se Neflix resten af året, gratis.

Få den Amerkanske version af Netflix:

Mange brokker sig over at der ikke er nok indhold på den danske version af Netflix, det kan de have ret i, fx er der slet ikke South park på den danske Netflix, og der er kun 2 sæsoner af Breaking bad, frem for 4 sæsoner på den amerikanske.

Så hvordan kan du få det amerikanske netflix indhold? 

Det er meget let, og der er forskellige måde at gøre det på, du kan enten bruge en VPN eller DNS; VPN er en mellem station for dit internet trafik og gør derfor alt langsommere, du kan forsøge med Hidemyass.com men du dropper det hurtigt igen.

Den bedste måde at gøre det på, er ved at bruge DNS, som skjuler hvor du kommer fra, altså bliver din trafik ikke langsommere, jeg bruger en service som hedder Unblockus den koster $5/md, men fungere rigtigt godt, altid. Der er en gratis prøve periode, så du kan teste det.

NetflixSupport:

Du kan kontakte Netflix her, eller finde hjælp til din konto her. Ellers har Netflix en Facebook side, som er meget aktiv.

Anders Bagnegaard Kristensen:
Related Post