De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Om Forsejt.dk

Hej, Jeg hedder Anders Bagnegaard Kristensen.

Jeg er selvstændig webdesigner og programmør, det jeg laver hedder nok Webudvikling.

Du kan se min personlige side på bagnegaard.dk
Du sælger stuff på MacKabler.dk

Min historie:

Jeg fik min første computer som 6 årig, en 33mhz kasse med en 14″ CTR skærm, som 8årig samlede jeg min egen PC for første gang, Jeg været på Dos, Windows 3, Windows 3.1, Windows 95, 98, 2000, NT, me, xp, vista, windows 7, Mac osx 10.4, 10.5, 10.6, 10.7, 10.8, 10.9, 10.10, 10.11 samt et par linux systemer, ubuntu og red hat. Jeg samler ikke mine egne computere mere, fordi det er meget lettere bare at købe en Apple computer – men det er altid Hardware som fanger min interesse.

Smartphones? Fik min første Smartphone i 2003, det var den første Orange SPV, jeg har haft de fleste Smartphones fra den tid, alle Qtek og alle Orange SPV’er sammen med en masse Windows Mobile Samsung telefoner(Jeg har et tal på alle de telefonerne jeg har haft, det er et stykke over 40). Det var mest fordi, ingen af dem var rigtig gode, efter den første iPhone er jeg blevet iPhone bruger – næsten – hele tiden, har en iPhone 7 i dag.

Tablets kan jeg ikke rigtig se idéen i, ud over når jeg sidder og skal købe en, har lige en iPad air, jeg bruger den ikke.

Jeg kan vist nok også godt lide kamera udstyr, jeg har en forholdvis stor samling af linser til mit Sony A7r. Har haft et Canon 500D, Canon 60D, Canon 5d Mk2, Canon 6D, Sony A7r.

__________________________

Kontakt mig?

[email protected]

Alder: 28

Hvad kan jeg:

På denne blog skriver jeg om hvordan jeg oplever ny elektronik eller teknologi.

Jeg skriver fx om Computere, Mobiltelefoner, Software, Hardware, Hjemmesider, Werservicer og andre ting jeg falder over.

Denne blog er kun et udtryk for min holdning, det er bestemt ikke en nyhedsside.

Om mit indhold, og rettigheder.

Du kan tage alt du vil, så længe du linker tilbage til mig. Det gælder også alle de billeder jeg selv har taget. Jeg vil helst ikke have at du deler mit indhold kommercielt.

Nogen har bedt mig forklare hvordan jeg tracker siden her, jeg bruger Google Analytics, til at overvåge siden, dertil bruger jeg et software som hedder SearchMeter til at tracke alle interne søgninger. Server tracking sker også, men det er meget begrænset og alle funktionerne er inkluderet i Google Analytics. Du kan selv læse hvad Google analytics finder om dig, jeg skal sige at jeg ikke laver noget tracking via Sociale medier, altså er din identitet helt sikker, i hvert fald på Forsejt.

På forhånd tak :)