iPad, iPhone, iOS 4.3 beta

Apple har lavet en masse nye, fede, Multitouch multitasking gestures, Du kan skifte fra program til program med 4 fingere og gå tilbage til hjemmeskærmen med 5 fingere + tage multitasking menuen frem, med 4 fingere også, dette gælder kun iPad, tjek denne video:

httpv://www.youtube.com/watch?v=PJOFd_kCvoo

Ligesom den “nye” verizon iPhone4 kan man dele internet over wifi, dette gælder både iPhone og iPad. Du kan dele internet til 5 computere/wifi ting.

Du kan nu sætte, hvad mute-knappen gør.

Først havde iPad en lås-skærm-orientering “rocker” på højre side, så blev den, i iOS 4, lavet til en muteknap, ligesom iPhone, nu kan man altså selv vælge. Jeg er sikker på, der er en masse mennesker, der kommer til at nyde det :) Det jeg mener er, at iPad ikke bliver smidt ud af vinduet mere, fordi knappen ikke gør det “rigtige”.

Sæt hvormange smspåmindelser der kommer. Skal din iPhone melde en SMS 5 gange? 10 gange? Det har man ikke kunne stille før, jeg tager kun denne nyhed med, fordi jeg selv ville bruge den.

Der er også kommet et par udvidelser mere men de betyder intet …

Du kan få en iOS 4.3 beta hvis du finder en med en iOS developer pakke (99$/år), som registre din iPhone/iPad i sin konto.

Jeg har tænkt mig, at snakke med Kenneth WedMore Lund som har sådan en konto.

Anders Bagnegaard Kristensen:
Related Post