De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil, Tablet

iPad med iOS 4.2

Jeg har prøvet iPad med den nye iOS 4.2 beta på, faktisk min egen iPad!

Her er, hvad jeg oplevede :

De nye funktioner:

iPad har endelig fået multitasking, det virker som det blev præsenteret sidst, altså ligesom på din iPhone, programmerne køre ikke rigtigt i baggrunden men er i en slags slumre tilstand, derfor bruger iPaden ikke strøm og kræft på de andre programmer.

Det giver både fordele og ulemper, fx virker de fleste stream programmer ikke i baggrunden, mens i spil virker det perfekt, fordi spillet pauser når man ikke spiller.

Gamecenter du kan spille med dine venner, eller bare en tilfældig, det er meget fedt :) Men et nyt socialmedie netværk? jeg er ikke sikker … Bedøm selv.

Airplay

airplay i youtube

Airtunes er alt for fedt, det virker i youtube programmet, musik iPod programmet og video programmet, det virker også upåklageligt, med kun meget få udfald faktisk ligeså få som min stationære computer. Det er også fedt, at man kan se en film med sine eksterne højtalere, hvor lyden faktisk er syncroniseret, for det meste, den har problemer når man spoler i videoer, på youtube.

Knappen på “højre” side af iPaden som før låste skærmorienteringen, sætter nu iPaden på mute, ligesom alle iPhone telefonerne, man låser skærmorteringen ligesom på iPhone i en multitasking menu. Fint, det er godt, at tingene er ens, der er også andre ting der har ændret sig, man kan nu slå 3g fra i netværksindstillinger, på min “3” iPad slår det hele mobildata fra, fordi 3 ikke understøtter edge på det abonnement, jeg har.

iPad print, hvor bliver du af ?

Print? ja, det skulle den have, jeg har en Canon trådløs printer, som fint virker på alle mine computere(mac) uden canon-software eller noget, iPaden finder den overhoved ikke, heller ikke den printer min stationære computer har finder den, måske er det bare en canon ting ?

Tastatur med æøå

iPad har endelig fået et fuldt understøttet dansk qwerty tastatur, det var dejligt, nu har vi rejst til tyskland og england og hentet nok åbenbart :)

Der er sket en del i mail programmet, sammensatte emails, og sammensatte emailkontoer gør igen mail programmet i iOS til det bedst, fordi det stadig er vildt let at overskue og indstille.

sammensatte emailkontoer

Hvad synes du om iOS 4.2 ?