Penclic R2

Jeg gav sådan en mus væk for et stykke tid siden på forsejt’s facebook side, men ville endelig gerne prøve den selv også. Så jeg har fået en af Penclic, det var da dejligt, den jeg har her, er den trådløse mus.

  • Nyt design.
  • Mange knapper.
  • Virker til alle computere, uden ekstra Software.
  • Bygget dårligt.
  • Underlig opsætning på Mac.

Musen er lavet til en bestemt type, jeg er som selvvaneligt ikke en del af målgruppen. Musen er lavet til folk som har et arbejde, hvor de sidder ved et skrivebord hele dagen, og ikke er vant til at arbejde med en traditionel mus. Jeg håber den kan gøre det lettere at arbejde med billeder i Photoshop og Lightroom. Nu må vi se.

Penclic R2 Anmeldelsen:

Byggekvaliteten og design

Designet er særligt, musen er lavet som en kuglepen, det er meningen at man skal bruge den som en kuglepen.

Byggekvaliteten er ikke særlig god, Penclic er lavet af plastik, som ikke passer særligt godt til hinanden, musen flexer meget og føles ikke holdbar.

Tilslutning og opsætning

Der er ikke noget her, du får musen med en lille (samme størrelse som Logitech’s) USB infrarød modtager som virker som sådan en skal, du tilslutter den til din computer også virker den, musen kommer ikke med noget software og der er hverken brug for drivere på Mac eller Windows. Alt dette er godt, indtil du gerne vil indstille musens mange knapper, man kan nemlig ikke indstille musen på mac, uden et 3. parts software – det er ikke helt gennemtænkt.

Hvordan er den at bruge?

Jeg har kun brugt den et par dage, den er ikke lavet til mig overhoved, jeg er vokset op med en computer-mus. Min første computer da jeg var 8 år gammel havde en mus, så jeg har efterhånden vænnet mig til kræet. Penclic R2 er lavet til folk som er vant til et papir og en kuglepen, og den føles sådan – du sidder med den på samme måde, og jeg får ondt i hånden af den … Det kan de ikke gøre for … Penclic R2 er fed at bruge i tegneprogrammer, jeg har brugt den meget i Lightroom og photoshop og her er den god – ikke ligeså god som en tegnepad, fordi den ikke er så præcis som den – men den gør det helt fint, jeg har den trådløse verison, det kan være den med ledning er bedre, med min følger et USB kabel, men det fungere kun til opladning.

Er den pengene vær?

Jeg er ikke helt sikker, den er ikke helt gennemført til at være pengene vær men de folk som har brug for sådan en mus, har ikke et valg, de må tage det sure med det søde.

Du kan købe musen til 433kr eller 556kr her, der er 2 versioner, en med ledning og en uden ledning.

Stjerner:

3 ud af 6 stjerner.

Libratone Live Specifikationer
Farver og ergonomi Sort, med eller uden ledning.
Tech optisk lys, 5 knapper og et scroll wheel
Pris 433,00(ledning) eller 556,00kr(trådløs)

Anders Bagnegaard Kristensen:
Related Post