De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil

HTC One X

HTC’s top model har været ude et stykke tid, og den ser lidt sej ud.

Her er lidt info om telefonen, den vejer 130g, og er 8,9mm tyk, hvilket er meget normalt for denne klasse mobil, det er skærmen dog ikke, det er en kæmpe 4,7″ LCD, med IPS panel og 720p opløsning, det er samme størrelse som den nyeste Galaxy Nexus, dog er Samsung’s en OLED skærm hvor HTC har vælgt den gamle LCD teknologi, jeg mener fortsat at LCD er bedre, fordi de har bedre lysstyrke end de nye OLED. Skærmen har en PPi på 312, hvilket betyder at du får en så skarpe skærm, at du ikke kan se bedre.

Inden i HTC One X er der også noget nyt, den kommer med 1gb ram, 32gb hukommelse og et ULP GeForce grafikkort det er der ikke noget nyt i, det er dog første gang jeg har set en Quad core processor i en mobiltelefon, HTC One X har nemlig 1,5GHz Quad core processor, hvilket gør at den overholder Nvidia’s Tegra 3 specifikationer.

Kameraet, i One x, er et helt normalt 8 mPix kamera, med [email protected] video optagelse den optager den lyd i stereo, der er også video stabilisation. HTC One x kommer med Android 4, Ice cream sandwich.

Her kan du købe den, det ser ud til at den er billigste hos 3 derefter kommer Callme, du må så vælge om du bedst kan lide 3 nettet eller telia nettet, eller om der er forskel hvor du befinder dig.

199kr / 5.368kr 751kr / 4.693kr 752kr / 4.749kr 49kr / 5.456,5kr 652kr / 5.195,24kr

Her er et par billeder af telefonen, nu vil jeg forsøge at skaffe en til test:)

2 Comments

 1. Peter

  Ja men det er jo lidt svært at samlinge, syns jeg….. Det er jo begge andiord men HTC har jo deres cover eller hvad det nu heder… Men hvad syns du om andoird 4 med HTC skin..??

  • Comment by post author

   Anders Bagnegaard

   Som regel synes jeg om HTC’s skins, jeg har ikke prøvet det på Android 4 endnu – men de gør det som normalt bedre end google.

   Jeg glæder mig til at prøve denne telefon, jeg får den i næste uge.