Samsung galaxy S 2

Jeg har lige fået en presse medelse om den nye Samsung Galaxy S II, du kan læse det hele nederst.

Samsung Galaxy S er den mest solgte smartphone, i verden, den var ultra tynd, let og havde en stor god skærm.

Samsung Galaxy S 2 har samme opskrift, 4,3″ skærm og AMOLED igen, Telefonen vejer 2 gram mindre, 117g, og er 1,5mm tyndere, hvis du nogen sinde har holdt den originale, kan du knikke genkende til, at den er fucking tynd og let, det vigtigste er, at den nye er større men samtidig tyndere og lettere.

Telefonen har fået LED-blitz, og 8 mPix billede, hvilket gør kameraet, næsten brugbart, det gamle kamera var bestemt meget dårligt, blitz gør en forskel.

Skærmopløsningen er trods skærmens større størrelse den samme, stadig 480×800, jeg er ikke sikker på hvordan jeg har det med den samme opløsning, det er trods alt den samme opløsning som HTC Desire har, gyroskop har telefonen også fået.

Men det allervigtigste!

Samsung Galaxy S kommer med Android 2.3, og en 1 gigahertz Dual Core processor.

Danmarks første Dual Core Android telefon, så ligesom den gamle Galaxy S er den fucking hurtig! Vær opmærksom på, at Samsung ikke er gode til, at opgradere deres telefoner, så du ender nok med, at have 2.3 GingerBread når dine HTC venner har Android ice cream (2.4).

Og ja, ligesom den gamle har Samsung Galaxy S 2: GPS, bluetooth 3.0, wifi med n, Radio, kompas, Swype Tastatur, accelerometer, kamera foran.

Billeder
Telefon HTC Desire HD Samsung Galaxy S 2 Samsung Nexus S Samsung Galaxy S
Skærm 4,3″ (S-lcd) 4,3″ (AMOLED) 4″ (AMOled) 4″ AMOLED
Opløsning 480×800 480×800 480×800 480×800
Processor Snapdragon 1GHz 1 GHz duo-core arm (A9x2) 1 GHz ARM A8 1 GHz ARM A8
Vægt 164g 117 g 129g 119g
Hukommelse 1,5 gb+ microSD kort 16 /32 gb 16 GB 8/16 + microSD
Wifi(N)+Bluetooth (dlna) ja ja Ja ja
Kamera 8 mPix med autofokus 8 mPix med autofokus 5 mPix med Autofokus 5mPix
Flash til kamera Ja, 2 LED ja, 1 LED ja, 1 LED nej
Videokamera 720p(30fps) med flash 1080p (30fps) med flash 480p(30fps) med flash 720p (30fps)
Batteri 2g/3g/standby 9t;15m/5t;30m/490t Intet data (men større batteri end 1’eren)1650 mAh mod 1500 mAh (10% større) 14t / 6t40m / 713t 13,5t / 6,5t / 720t
Operativsystem Android OS 2.2 Android 2.3 Android 2.3 Android 2.2
Pris hos 3: (Links til 3) 999kr / 4792kr 199kr / 4.042kr 799kr / 4.642kr 99kr/3.942kr
Køb:

 

Galaxy S II – opfølgeren til flagskibet

Galaxy S blev lanceret forrige sommer og blev en global succes med mere end ti millioner solgte eksemplarer verden over. Nu kommer efterfølgeren Galaxy S II. Og den er større, bedre, lettere, slankere, hurtigere og smartere.

Større og bedre

Skærmen er på hele 4,27 tommer og er en forbedret version af Samsungs succesfulde skærmteknologi, Super AMOLED. Billedet er krystalklart med en skarphed, der giver en uovertruffen detaljerigdom – selv når du er udendørs eller ser fra en skæv vinkel. Samtidig er det lykkedes Samsung at mindske skærmens energiforbrug.

Lettere og slankere

Til trods for at Galaxy S II er fyldt med tekniske innovationer og er større end sin forgænger, er den faktisk noget lettere med sine 117 gram. Dette skyldes hovedsageligt den videreudviklede og tynde Super AMOLED skærm. I det hele taget er Galaxy S II meget slankere i sit design. Den er kun 8,49 millimeter tyk, hvilket er 1,5 millimeter tyndere end Galaxy S. Det gør Galaxy S II til markedets tyndeste smartphone.

Hurtigere og smartere

Hvor smart kan en mobiltelefon blive? Tænk hvis den var så smart, at den selv var i stand til at læse sms’er. Eller hvis den kunne oversætte sprog ved at man indtalte et ord eller en sætning i mikrofonen, og mobiltelefonen efterfølgende kunne læse sætningen højt på et andet sprog gennem højttaleren eller som tekst. Så smart er Galaxy S II! Den læser sms’er op og oversætter fra ét sprog til et andet.

Galaxy S II har den seneste version af det hurtigst voksende operativsystem, Android 2.3. Sammen med en Dual Core processor giver det den mest unikke touch-fornemmelse Samsung nogensinde har skabt til en mobil, også selvom man kører flere programmer samtidigt.

Og med en 3G-forbindelse, som kan håndtere op til 21 megabit per sekund, får du en meget hurtig dataoverførsel, der vil blive værdsat, når du ser streamet film/TV eller spiller online spil på den store farverige skærm.

Musik, spil og aviser kan downloades på Music Hub, Game Hub og Readers Hub. Og kontakten til dine nære og kære holder du via Social Hub, der samler alle kontaktmuligheder på ét og samme sted.

Social Hub

I Social Hub er alle vennernes aktiviteter samlet på et og samme sted. Telefonbogen er forbundet med mailen, kalenderen og sociale medier som Facebook og Twitter. Social Hub giver dermed én fælles indgang til vennernes statusopdateringer, tweets, e-mails og kalenderhenvisninger. Så udskifter din ven sit Facebook billede, ændres det automatisk i telefonbogens kontaktbillede.

Readers Hub

2,2 millioner bøger og noveller, 2000 aviser og 2300 tidsskrifter samlet på et og samme sted, Readers Hub. Så uanset hvor du er, har du altid adgang til et stort bibliotek af både tidsfordriv og nytte. Readers Hub er en betalingstjeneste.

Music Hub

Gennem samarbejdet med musikleverandøren 7digital får du adgang til 12 millioner numre i Music Hub. Her kan du søge efter kunstnere og titler, eller opdage ny musik via anbefalinger. At downloade musik fra Music Hub koster penge, men du kan altid lytte til 30-60 sekunders smagsprøve af numrene før du bestemmer dig.

Game Hub

På ét og samme sted har Samsung samlet spil, som er tilpasset mobile enheder, Game Hub. Ved hjælp af vores partnere såsom Gameloft og ngmoco kan du downloade spil med avanceret grafik eller alternativt spille online mod andre spillere. En del spil er gratis, andre koster penge.

For virksomheder, som leder efter en smartphone til sine medarbejdere, er Galaxy S II en god mulighed. Androidplatformen er interessant for virksomheder, da de selv kan udvikle specifikke apps til medarbejdernes mobiler, fx direkte links til virksomhedens IT-system. Galaxy S II har flere virksomhedsvenlige funktioner preinstalleret. Blandt andet understøtter den e-mail synkronisering og kryptering. Desuden kan Galaxy S II styres centralt fra eksempelvis IT-afdelingen, så skulle mobilen blive stjålet, kan den fjernstyres og låses og dermed gøres helt ubrugelig for tyven. Near field communication (NFC) er en teknologi, som er i hastig vækst og indebærer, at information automatisk overføres mellem to enheder, når de er tæt på hinanden, en teknologi som Galaxy S II understøtter.

Fakta: Galaxy S II (GT-I9100) er en touchmobil med en 4,27” stor Super AMOLED skærm i WVGA (480×800 pixels) og kører på operativsystemet Android 2,3 (Gingerbread). En gigahertz processor med Dual Core. Mobilt bredbånd (hspa) understøtter hastighed op til 21 megabit per sekund. Bluetooth 3.0, USB 2.0, WiFi 802.11 a/b/g/n, DLNA. På bagsiden udstyret med et kamera på otte megapixel og med LED-blitz, og et kamera fortil på to megapixel. Afspiller de fleste lyd og billedformater. Radio. GPS med Google Maps og navigering samt digital kompas. Hurtigskriv-funktionen Swype. Accelerometer og gyroskop. Størrelse: 125,3 x 66,1 x 8,49 millimeter, vægt: 117 gram. Batteri: 1650 mAh. Kommer i butikkerne til maj.

Anders Bagnegaard Kristensen:
Related Post