De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil

Anmeldelse Samsung Galaxy S

Jeg har købt en ny telefon, en Samsung Galaxy S. Og nu vil jeg fortælle dig lidt om den, jeg vil også sammenligne den med HTC Desire og iPhone 4.

Jeg håber virkelig ikke du finder mig kedelig, jeg har virkelig forsøgt, at begrænse mig, men det er bare svært !

Specs:

Telefon Samsung Galaxy S HTC Desire Apple iPhone 4
Størrelse: 78 cm3 85 cm3 63 cm3
Vægt: 119 g 135 g 137 g
Skærm: 4″ 3,7″ 3,5″
Opløsning: 480 x 800 480 x 800 640 x 960
Processor: 1 GHz 1 GHz 800 GHz
Wifi ja, med N ja ja, med N
Bluetooth, GPS, compas, 3,5mm jack ja ja ja
Android: Android 2.1 Froyo Android 2.2 iOS 4
Kamera: 5 mPix, autofokus 5 mPix, autofokus + Flash 5 mPix, autofukus  + Flash
Video kamera: 720p 720p 720p
Video samtale ja, UTMS nej Ja, facetime
Hukommelse: 8gb/16gb + microSD microSD 16gb / 32gb
HDMI: ca. (Ja) nej ja (ca.)
Batteritid: (tale/standby) 13,5t/750t 6,5t/340t * 14t/300t

+ og -‘er:

+ Fed skærm

+ Fed stor skærm

+ Hurtig, 720p

+ Let

+ Vildt tynd

+ God batteritid ( en rigtig batteri erfaring kommer en af dagene)

– Mangler flash på kameraet

– Man kan nærmest ikke finde en 16 gb version.

– Mangler iTunes intergering

– Mangler Android 2.2

– Problemer med GPS

Anmeldelse:

Engang var HTC Desire den fedeste Android telefon, det er den ikke mere, det kan man se allerede på Specifikationerne, men hvor meget er Samsung Galaxy S bedre ?

Samsung Galaxy S har større skærm, er hurtigere, lettere og tyndere, men det er slet ikke vigtigt, det vigtige er, at alle HTC desires problemer er væk fra Galaxy S, den har en god nok batteritid, samt en skærm, der er så lysstærk, at den kan bruges udenfor.

Perfekt ? Ja, Hardwaret er i hvert fald :)

Skærmen er det vigtigste på enhver telefon, den er hele 4″ og har den normale opløsning på 800×480, skærmen er en AM-OLED, som Samsung kalder Super AMOLED, hvis du ikke taler marketing, betyder det at den er ultra lysstærk, altså for en OLED, den er faktisk så lysstærk, at Galaxy S kan bruges alle steder, selv uden for i solen, det er den første OLED jeg kan prøvet, der kan det.

Samsung Galaxy S Imod iPhone 4?

Ja, det er to meget forskellige telefoner, og to meget forskellige målgrupper, men jeg vil prøve, at forklare det.

Hvor iPhone levere et stilrent design, og programmer, der altid gør som forventet, så levere Samsung Galaxy S Innovation, telefonen har så mange funktioner, at man ikke engang kan tælle dem, og det fortsætter, for et halvt år siden var Android bagefter iOS, nu er det omvendt, om et halvt år er denne telefon fyldt endnu mere til renden med programmer og funktioner, som gør den til marketsførende, til gengæld er der problemer også.

Problemer med software, der lukker ned af sig selv, software, som i baggrunden sløver hele telefonen ned til “næsten stop” osv. jeg kan leve med det, men det er ikke de fleste, der kan det.

Jeg vil lige give et eksempel på, hvad jeg mener:

Da jeg ville finde et program til iTunes synkronisering, fandt jeg Tunesync, det er et program, der automatisk, i baggrunden, synkroniser alt din musik med iTunes over WIFI, et vildt stykke software, som bare fungere! Men fordi “google checkout” (Googles paypal ting) ikke er i danmark kan man ikke købe det rigtige program, kun en Light version, som kun tillader synkronisering af 20 filer af gangen.

Der er ingen mulighed for at få Tunesync i Danmark, før google tillader betalingsprogrammer i Martekplace!

iPhone 4 er stadig den telefon, som er bedst til flest!

Eftersigne skulle Samsung Galaxy S have problemer med GPS antennen, problemet skulle være et software problem som bliver rettet i Android 2.2, kommer snart.

Problemet er, at telefonen ikke finder alle GPS satelitter, og derfor er både langsommere og dårligere end andre telefoner.

Jeg har ikke selv opdaget problemet, faktisk er min Galaxy S hurtigere end en HTC desire, men finder en mindre GPS satellit (8 vs 9), i én tilfældig test.

Et meget stort problem ved Samsung Galaxy S er Android 2.1, det burde være 2.2 allerede, beta versionen af Froyo (android 2.2) ligger allerede tilgengelig på nettet, altså den rigtige fra Samsung, du kan se hvordan du downloader den her: Android 2.2 for Galaxy S
Samsung egen Appstore er fyldt med fede programmer som man kun kan få, hvis man er Samsung bruger, der er fx et program til at styre dit Samsung TV, eller et program der kan tilslutte eller dele medieindhold over DLNA (UPNP), programmer som Krak 2.0 til at vise en “vertical reality” er også med.

Foresten en fed ting som iPhone brugere aldrig kommer til at kunne:

I går streamede jeg en 720p MKV video fra min Nas server til min telefon, det virkede fint, og billedet var vildt klart!

TouchWiz

TouchWiz er et stykke software som Samsung har lagt oven på Android, for at få det til at se pænere ud, overlayet er det pæneste jeg har set, og har mange mange ekstra funktioner, jeg har nævnt mange dem allerede, de fleste kunne man ellers selv finde andre steder, det er rigtigt fedt!

Stjerner:

5 ud af 6 stjerner
Læs mere om Samsung galaxy S og se flere priser her

10 Comments

 1. Comment by post author

  Anders Bagnegaard

  Jeg har lige lidt opdateringer, batteritid: telefonen har 2 en halv dages batteri ved normal brug.
  og der er nogle vilde fejl i kamera softwaret.
  Softwaret er vildt langsomt, og alt det der med smile og face detection kan jeg virkelig ikke få til at virke.

 2. Hej.. Jeg vil lige pointerer at HTC desire har et 1400 mAh bateri, mens Samsung Galaxy S har et 1500 mAh – Så spørgsmålet er måske hvor meget forskel der i virkeligheden er. Det er trods alt samme processor og operativ system. Derud over har Galaxy S en større skærm.

 3. De har ikke samme processor, slet ikke samme processor, og samsung har meget meget mere strøm end desire, faktisk over dobbelt så meget.
  Det må være noget software, hvis Desire har et 1400 mAh batteri :)

 4. Din artikel er simpelthen så fuld af fejl og manglende nutids-r’er at jeg ikke kunne fuldføre den. Hvis du vil højne niveauet og få en mere seriøs hjemmeside ville jeg rette op på det.

  Tak for sammenligningen ellers :-)

  • jeg har haft alle htc og iphone frem til nr 3gs mobil og er nu i en tid prøve samsung og har nu updat min til 2.2 og den er bare best jeg har prøve til dato og tak for den gode side og niveauet er højt her på siden kanon

 5. Samsung Galaxy s I9000 er bare det beste til dato men der kommer nok snart noget nyt der slår den
  men sådan er det jo altid :-)

 6. Jeg tror 4,3″, alu-body og snapdragon i en HTC Desire HD allerede har slået den :)

  Men jeg har jo ikke testet den :)

 7. Tak for din rigtig gode anmeldelse, den har hjulpet mig til at bestemme mig. (Jo, det er da lidt frustrerende at falde over grammtiske fejl, der er mange der ikke lige har sans for grammatikken og r-endelserne, men det er heller ikke alle der fx har sans for musik ;)

 8. ÅS: HTC Desire er bare så fed. MEN men, hvorfor smider HTC en så lorte optagelyd ind i en så lækker telefon??? Hvis du fx optager en gademusikant eller noget fra en koncert, så er lyden totalt ubrugelig.

 9. Comment by post author

  Anders Bagnegaard

  Husk at købe telefonen igennem min side :)
  Så bliver jeg glad :)

  Jeg tror din bedste bud er at du køber dig en telefon med 2 mikrofoner, de er ledt svære at finde, men iPhone 4 har det :)
  Jeg kan ikke komme i tanke om andre :)