Sony PSP 2 PlayStation®Portable

Den mest kraftfulde mobilespille konsol nogen sinde!

Sony kan godt lide mange processore, den nuværende PS3 har 7 PowerPC processore og ikke mange ram, kun 256mb ram.

Sony PSP2 har 4 kerner processor, en cortex A9 ligesom iPhone 4, bare 4 af dem, og 1 hel gigabyte ram, altså 4 gange det fra PS3’eren.

Grafikkortet? Ja, det siger ikke mig noget, men det er et “SGX543MP4+” som skulle være en tand bedre end de fleste rigtige computere :)

Sony har teaset at dette mobilmonster er mere kraftfuld end en xBox360, fra Microsoft, måske mener de mere kraftfuld/skærmopløsning ?

Skærmen?

5″ OLED trykfølsom skærm, og Sony ved hvordan man laver sådan nogle, de var de første med en OLED skærme, og har stadig det største OLED TV på markedet.

5″ er den største OLED skærm, jeg har se på nogen telefon, tablet eller computer, men den er ikke kun stor, opløsningen er også vild med hele 960 x 544, det er næsten ligeså meget som en iPhone 4.

Touchskærm er ikke det eneste der er trykfølsomt, nej bagsiden af PSP2 er også trykfølsom, så spiludviklerne får lidt flere muligheder for, at lege.

Kamera? Ja, 2 af dem, et på hver side, men det er jo klart :)

Andre ting den har?

GPS, 3g forbindelse, Bluetooth, mikrofon, stereohøjtalere, Wifi (802.11n), three-axis gyroscope, three-axis accelerometer, kompas, 2 analog sticks.

Glæder du dig? Det gør jeg nemlig :) Og denne her får Danmark :)

httpvh://www.youtube.com/watch?v=DBfU5RRcTxA&feature=player_embedded

Anders Bagnegaard Kristensen:
Related Post