SONY XPERIA S

Sony har købt ericsson ud af deres samarbejde, så nu ændre SonyEricsson navn til kun Sony, derfor kun Sony navnet :)

Sony XPERIA S er en 4,3″ telefon, med en mega hurtig 1,5 GHz processor, 14mPix kamera og en 720p HD skærm + selvfølgelig 1080p video.

Skærmen er 720p, det har vi set før, på Samsung Galaxy Nexus, men fordi skærmen er mindre, gør det pixeldensiteten på skærmen større end Galaxy Nexus, den er endda større end iPhone 4/s, dvs. du kan helt sikkert ikke se forskel, da dit øje ikke kan se disse detaljer alligevel. underligt nok er skærmen en LCD, og ikke AmOLED … det gør en forskel – for nogen.

Der er en eller anden hos Sony, som mener at flere pixel er bedre?

Det er det bestemt ikke, flere pixel betyder at der kommer mere støj på billederne – men det er lige meget, i , perfekt, sollys er 14mPix bedre… Hvis du tjekker deres marketing for telefonen, eller nogen anden smartphone, så er alle billeder/video taget med telefonen taget i perfekt lys, der er aldrig noget om natten eller aftenen :) Telefonen er en Playstation telefon, hvilket betyder at den få en masse spil det er vel også derfor de har overdrevet processoren så meget.

Men alt det er ikke interessant …

Sony har bygget en række nye servicer til telefonen, fx en video service og mere interessant: Smarttags.

Du kan se en video om den neden for, systemet er bygget op som et dockstation, med NFC, fx kan du have en smarttag ved døren så når du går hjemme fra, slukker smarttaget for Wifi og starter musik appen op. Jeg kan se 1000 muligheder for at bruge detjeg tror faktisk jeg mangler SmartTags.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=LfkFgtoQtFQ

Anders Bagnegaard Kristensen:
Related Post