De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil

Lille 3.3″ Sony Ericsson Xperia ray med android

Sony Ericsson Xperia Ray er en lille Android telefon med et godt kamera, en fin processor og en god skærm – også er den vildt billig!
Kan du huske Sony Ericsson X10 mini’erne, deres 2,5″ var alt, alt for lille, dette er den billigste og mindste smartphone du faktisk kan leje og bruge.

Telefonen har en skærm som er næsten ligeså pixeltæt som en iPhone, og næsten ligeså stor, faktisk har den en bedre opløsning end de fleste 4″+ skærme på andre Android telefoner.

Processoren er en, gammel, 1GHz Snapdragon, som i virkeligheden er hurtig nok. Det er samme processor som iPhone4 og Nokia n9 bruger, begge er telefoner som er over dobbelt så dyre, og du ville aldrig kalde hverken den ene eller anden langsom på nogen måde.

Det eneste telefonen mangler for at være en Highend Smartphone er nyere hardware, og det eneste det ville give er 1080p video + at du kunne prale med din dual core processor :) 

Værsgo en fin Smartphone, til meget få penge. Hos 3 koster den 199 kr/3.442 kr – hvilket nok er et dyrt sted, men til gengæld får du det bedste net :)

En lille video om telefonen

2 Comments

 1. HVordan fungerer kamera med at tage gode billeder selvom det er mørkt?

  • Comment by post author

   Anders Bagnegaard

   Den har en flash til når det går helt galt – men unden flash (eller billede af noget der er mere end 2 meter væk) er den pratisktalt ubrugelig :) Ligesom alle andre mobiltelefoner :)
   Tjek denne video;
   httpv://www.youtube.com/watch?v=EPSSqOYsEE4