De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Tablet

3 sælger nu iPad’s med “4g” og rabatter.

3 er begyndt at sælge iPad’s, med abonnement, ligesom din telefon, 3 er det første teleselskab som lader dig købe en iPad, med rabat og et fuldt LTE abonnement, med abonnementet kommer 1gb data, det er ikke meget, men til 99% af jer er det nok, man kan alligevel ikke downloade torrents fra sin iPad, så med lidt wifi der hjemme skulle det være rigeligt. Du kan selvfølgelig også vælge større abonnementer, de er lidt dyrere.

3 køre med det rigtige LTE frekvenser, hvilket betyder at det virker på din fremtidige iPad, Apple har ikke udrullet iOS 6.1 som giver LTE adgang endnu, men jeg køre med den i beta, og den virker fint. Med LTE får du næsten kabel bredbåndshastigheder på din mobile iPhone eller iPad.

Du skal vælge den nye iPad mini eller iPad 4(den de kalder ipad med retina skærm), fordi de begge kommer med LTE understøttelse, det er meget vigtigt, fordi det er nok en af de eneste steder hvor du rigtigt kan se forskellen, datahastigheden er der hvor mobile enheder har den største flaskehals.
iPad 2 understøtter ikke LTE, og du skal derfor ikke vælge den.
Lige for du ikke bliver forvirredet, så kom Apple med en lille opdatering af iPad 3 for et par måneder siden, de satte en ny hurtigere processor, LTE og et nyt stik i ipad 3 og kaldte den det samme:)

Priserne er ikke vildt gode, da jeg hørte om tilbudet tænkte jeg; på iPad mini-priser på godt stykke under 3000kr, jeg har neden for sammenlignet med Apples priser, du kan se at du betaler 347kr i abonnement over 6 måneder, 58kr/md, for den lille iPad mini og 171kr, 28kr/md, for den store iPad 4. Det sidste er virkelig godt, men det er ikke nede på mobil eller smartphone priser endnu, her får man mobilen billigere end forhandleren sælger den for. Priserne retter sig nok til når de andre store selskaber bestemmer sig for, at dette er en meget god idé – hvilket det er.

De har alle versionerne af iPad mini, iPad 2 og iPad 4, både 16gb, 32gb og 64gb, men jeg har valgt de 2 ud, som for mig er mest brugbare. Eftersom man ikke skal bruge så meget plads på sin iPad, pga streaming som netflix og spotify.

iPad mini iPad 4
Skærm 7,9″ (162ppi) 9,7″ Retina skærm (264ppi)
Hukommelse 16gb 16gb
Netværk LTE(4g)+3g LTE(4g)+3g
Data 1Gb/md 1Gb/md
Apple’s pris 3.599kr 4.999kr
3’s pris 3.946kr 5.170kr
Abonnement pris over 6md 57,80 kr/md 28,50 kr/md
Link: iPad mini hos 3 iPad 4 hos 3