De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse, Hardware, Lyd, Mobil, Tablet

Klipsch Image S4i (II) anmeldelse

Klipsch Image S4i (II) anmeldelse-7Jeg har fået mit næste headset, jeg købte det kun fordi jeg havde det tidligere Klipsch Image S4i.

Jeg var meget glad for det gamle, jeg havde det over 4 år, og var super tilfreds, når det altså virkede, det gik sammenlagt i stykker 6 gange, og jeg fik det erstattet hver gang – det lyder måske ikke som en god ting, at det blev ved med at gå i stykker, men lyden alene gjorde det godt nok, besværet var det hele værd. Her til sidst fik jeg bare mine penge tilbage, næsten 800kr betalte jeg, og det var nok til at jeg kunne opgradere til den nye version af samme headset, og få nogen penge tilbage, det nye hedder Klipsch Image S4i 2 eller II.

Her er min anmeldelse af det nye headset Klipsch Image S4i 2, jeg håber det kan det sammen som det tidligere, som både var let, havde en god mikrofon og genial lydkvalitet.

Anmeldelsen:

Klipsch Image S4i (II) anmeldelse-4Klipsch Image S4i da det udkom, var det bedste headset du kunne købe til under 2000kr, det sjove det var at Klipsch Image S4i kun kostede omkring 800kr, og blæste alt andet væk i både sin klasse men også over, det gør det stadig, der er ikke meget som kan tæt på det samme i lyd, som et Klipsch Image S4i. Klipsch Image S4i 2 lover at kunne det samme, men uden kvalitets problemerne, de har lavet kablet mere stærk, alle stikkene er blevet forstærket, og mikrofonen er også blevet forstærket, sidst nævnte havde jeg aldrig problemer med, men de 2 andre ting havde jeg mange problemer med.

Klipsch Image S4i 2 er blevet noget tungere, og man lægger især mærke til at kablet er noget tykkere og vejer mere, det er også fint, hvis det holder bedre. Til gengæld er kablet et af de der kabler som ikke vikler sig ind, i sig selv, og det virker fint, kablet er stift og fladt så det bevæger sig ikke særlig meget, det er nok det som gør at det ikke vikler sig ind.

Lydkvaliteten

Klipsch Image S4i (II) anmeldelse-3Lydkvaliteten er stadig genial, genial, den har lidt meget bas, i forhold til hvordan lyden skulle være, men det er meget lidt, og det er kun når jeg prøver det sammen med et andet, som ikke har det, jeg kan høre forskel, Klipsch Image S4i II er stadig i hvert fald 99% fra et normalt Beats headset, som ødelægger lyden med bas.
Detaljerne er perfekte, der er virkelig fed diskante og mellemtoner og den spiller virkelig alt, der er ingen grænser, fordi lyden er så god alle steder, kan den spille alt lyd.
Jeg ved jo ikke så meget om lyd, men tjek andres anmeldelser af headsettet, og du finder hurtigt ud af at jeg ikke er den eneste som skamroser Klipsch Image S4i II.

Ergonomi og design

Klipsch Image S4i (II) anmeldelse-6Ergonomisk er det lidt dårligere end det tidligere, det vejer mere og det gør det svært at løbe med, Klipsch Image S4i II bliver ved med at falde ud af mine øre når jeg løber med det, fordi mikrofonen eller kablet vejer for meget, denne fejl retter dog sig selv når det bliver vinter(efterår) igen, og jeg bliver nød til at løbe med hue igen.

Jeg synes også kablet er for langt, jeg er også meget lav, men kablet stikker altid ud under min jakke, men det er begge meget små problemer. Disse problemer er sådan nogen man vænner sig til og lære at komme uden om.

Jeg håber at dette Klipsch Image S4i II holder lidt længere, end det tidligere, det ville være rart. Du kan få et Klipsch Image S4i II ned til omkring 600kr, og det er klart det bedste headset du kan få for under 2000kr.

Knapperne er fine, de virker og er lette at ramme, mikrofonen er også god og sidder det rigtige sted, der er vist ikke mere at sige om de ting :)

Konklusion

Klipsch Image S4i (II) anmeldelse-8Klipsch Image S4i (II) er som Klipsch Image S4i den bedste i sin klasse, og i mange af klasserne over, det er et genialt headset til pengene og du får max ud af din telefon med dette headset. Jeg vil anbefale alle og købe det, hvis man er lidt mere ambitiøs med sin musik. Den nye form og de nye kabler og mikrofon er nok mest irriterende for mig, da jeg havde igennem over 4 år vænnet mig til det gamle, men man vænner sig helt sikket også til det nye – og det nye holder helt sikkert bedre end det gamle, hvilket er en rigtig god til.

Klipsch Image S4i II
5
forsejt.dk