De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Bil

Biler i bella – en skuffelse

Biler i bella 2013-9Jeg fik et par billetter til Biler i bella – for at se på alle de fede biler. Men jeg må indrømme at det var en lidt hul fornemmelse jeg gik der fra med. Der var nogen fede biler, men det var ikke mange, lang det meste af pladsen består af boder som enten forsøger at sælge dig en bil, en bilradio eller noget helt 3. en gang imellem har det slet ikke noget med biler at gøre, fx var der en vin-butik.

På alt deres martiale viser de en Ferrari 458 spyder, som slet ikke er i showet – jeg fandt til gengæld en normal 458 med normalt tag, det var ikke biler i bella som havde stået for den :)

Der var en masse klassiske biler med, det var lidt sejt at se en db7, e-type og mange andre – jeg elsker dem.

Den sejeste bil i hele bella centeret, var den dansk produceret zenvo ST1 – den danske super bil som kom frem for et par år siden – der var 2 af dem i biler i bella centeret, jeg havde aldrig forventet at få en enkelt af se – hvis jeg var blevet spurgt, tror jeg jeg havde påstået at der aldrig var lavet en enkelt af dem – før nu :)

Bare hold dig væk – det er ikke det værd, og lad for guds skyld vær med at betale penge for det – det er bare dumt.