De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Foto

Canon EOS 1000D

Jeg har fået over 20 søgninger her på siden, de sidste 7 dage, til dette kamera, så jeg sætter anmeldelsen af kameraet ind, som jeg skrev for lige nøjagtigt (red. et år-1dag) ind her.

Canon EOS 1000D

Et billigt Spejlreflekskamera med 10 Megapixel og alle de funktioner du kan ønske dig?

Canon EOS 1000D er Canon’s billigste spejlreflekskamera, altså på engelsk et entry-level DSLR.

Kameraet kan indstilles manuelt på alle leder og kanter, man kan selv vælge blænding, ISO værdien, lukketid og meget meget mere, men det er jo ikke derfor man køber et billigt DSLR.

Canon EOS 1000D kan gøre det hele automatisk! Med en linse på størrelse med en lille kattekilling fanger det alt lyset i et rum, også uden blitz, til højre kan du se et billede af Østerbro st klokken 1 om natten.

Der er ingen tvivl om, at Canon EOS 1000D er et godt kamera, i 2008/2009 fik det ”European Imaging and Sound Association, EISA, Best Product”, som er meget en anerkendt pris for foto og lydudstyr i Europa.

Canon EOS 1000D er lavet af plastik med gummi håndtag, byggekvaliteten er god, man kan virkelig mærke, at der er brugt tid og penge på kvaliteten.

Ingen video? Canon EOS 1000D kan ikke optage video, hvis du vil have det med, skal du have et D500, som optager i 1080p, det koster dog ca. 60% mere:)

Skal man så købe det? Hvis du vil tage de bedste billeder, billigt, så ja, men du kan let få et hurtigt kompaktkamera, som har næste samme billedekvalitet og ingen af Canon EOS 1000D’s ulemper.

Stjerner 3/5