De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

4 Comments

 1. Hej Anders.
  Dette er mere et spm. end en kommentar, men måske du kan svare alligevel?
  Det er jo bare et godt initiativ du her har gjort med denne side. Tak for det ! Men så er du også selv ude om det, jeg vil spørge om nu ! :-)
  Har set din video om billedoverførsel, det giver mig jo svar på nogle problemer jeg har ifm. iphoto… så nu er jeg blevet så klog!! MEN alle mine billeder ligger i iphoto, ved du hvordan man kan få dem ind i i en anden mappe/fil – og kan det overhovedet lade sig gøre når de er blevet til iphoto-filer?? Problemet er bl.a. at PC ikke kan læse billeder kopieret på cd-rom… og det kunne muligvis også være et problem, hvis jeg skal have kopier sendt til fotohandleren. Er det mon noget du kan svare på??? Nu er jeg jo ingen nørd, men bruger dog mac’en dagligt så jeg er ret fortrolig med den. Har dog ingen jeg sådan kan spørge om bl.a. dette. Så jeg håber du kan. Jeg har haft min macbook i flere år (2008)- og er bare så glad for denne enkle og pålidelige maskine.
  Venlig hilsen Mette

  • Comment by post author

   Anders Bagnegaard

   Det er helt ok, jeg er altid klar til at besvare spørgsmål.

   iPhoto fanger dine billeder … Men der er et par veje uden om det.
   Efter min erfaring er den eneste metode manuel (surt), du kan enten oprette mapperne selv også trække alle billederne ud, men da de fleste har mange albums, og mange billeder så er det ofte meget svært …
   Ellers er der en anden metode, her får du en en gang for alle lagt alle billederne ud, men i mappe strukturen: år/måned/(nummer album) hvilket ikke er særlig let at navigere i.
   Sådan gør du:
   1. Gå ind i mappen macHD/brugere/’brugernavn’/billeder
   Her finder du en fil som hedder iPhoto-bibliotek
   2. højre klik, og vælg ‘vis indhold af pakke’ nu kan du se alle billederne, og trække dem ud.

   *Jeg har selv forsøgt at finde et software til at hente billeder fra iPhoto og lægge dem mapper, men ingen af software’ne virker som jeg vil have dem til.

   Helt ærligt, så er det meget besværligt, hvis du ikke kan lide iPhoto, så prøv Aperture, her er en 30-dage’s gratis version.
   Aperture er meget mere advanceret end iPhoto, og er lavet til rigtige fotografer.

   Aperture importere automatisk alle billederne.

   Angående dit CD problem, så kan du altid markere alle billederne i ‘finder’ og trække dem til iPhoto ikonet i ‘docken’, for at importere.

   Håber det hjælper

 2. Hej Anders
  Tak for svar, jeg kan da prøve forskellige muligheder.
  Har allerede prøvet Aperture, så det er ikke en mulighed desværre.. Men så skal jeg ligefrem investere..Måske det i sidste ende er det letteste.

  Mit spm. ang. CD var det omvendte problem, altså når jeg har brændt en CD på min Mac, som en PC ikke kan læse.. Og så er det jeg tror at det hænger sammen med at fotos er kopieret fra Iphoto. Men det behøver jo ikke være tilfældet??? Hvad siger du? :-)
  Vh. Mette