De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Foto, Personligt

Hvilken lejlighed får man for 6500kr-8000kr /md i københavn

Hvad får man i københavn for 6-8k/md? Det passer måske ikke til her på siden, men jeg tænkte at det skal ud på en eller anden måde. Det er latterligt, hvad man får, der er så mange som leder efter en lejlighed lige nu, at dem som lejer dem ud kan tage hvad som helst og leje hvad som helst ud. Hvis man skal leje en lejlighed i et af bro kvaterne er dette buget alt for lidt, vesterbro, nørrebro, østerbro eller københavn K er meget dyrere. Men jeg fandt alligevel et par steder.

1. lejlighed

Den ligger på Nørrebro. er 2 “værelser”, øverst under taget, badeværelset var meget ulækkert og hele køkknet er fyldt med skimmelsvamp. Der er også rigeligt med billeder af skimmelsvampen. Du kan også se tøjskabet på gangen, sikkert fordi det ikke kunne komme ind i lejligheden. Vi var der med omkring 20 andre, de fleste skrev sig op til ‘måske at blive kontaktet’.
Lejligheden lå imellem Fuglebakken st og jagtvej, altså ikke tæt på nogen stationer, men stadig inden i byen.

2. Lejlighed

Denne lejlighed var den bedste vi så, den ligger i København NV, tæt på nørrebro st. Det smarte ved at vælge KBH NV er at der ikke er særlig mange som vil bo der, derfor koster en lejlighed i NV meget mindre end en i Nørrebro selv om de ligger 50meter fra hinanden og ser ens ud. Lejligheden kom med møbler, men kun i 2 måneder, derefter skulle man have sine egne, udlejeren ville kun udleje til en som ville leje i langt tid 1år+.

3. Lejlighed

Denne lejlighed ligger i valby, den var stor og dejlig og kostede 8000kr/md uden noget som helst. Samlet var den over 9300kr/md. Også var indflytningen lidt usikker fordi lejligheden havde mange fejl. Men nyt køkken og badeværelse og alt var pænt.
Tilgengæld lå den ikke i gå afstand til noget offentlig transport og heller ikke rigtig i et godt kvater fordi man ikke kunne have åbne vinduer pga støj fra motorvejen ved siden af.

Konklusion

Dette er alle de lejligheder som jeg fandt igennem Boligportal.dk, jeg sad hver morgen og ventede på lejligheder som typisk kommer til leje der. Jeg kom i kontakt med 3 af ca. 20 lejligheder, jeg har skrevet emails til 100vis af annoncer. Boligportal.dk kostede 350kr/3md og er ligeså meget værd som at skrive til en prins i kenya – altså hvis du skal skaffe en lejlighed.
Jeg skrev mig op til alle disse lejligheder. Altså at jeg gerne ville kontaktes hvis udlejeren var interesseret i at leje ud til mig ville jeg blive kontaktet.
Jeg er endnu ikke blevet kontaktet af en eneste.
Jeg har heldigvis fundet en lejlighed.