De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Foto

Lytro Kameraet (Multi fokus kameraet)

Nogen som kan huske at jeg fortalte om Kameraet som ikke skulle fokusere, altså at man kunne fokusere bagefter? Jep, det er udkommet ;)

Det er med priser, for en 8gb version koster det $400 og for et 16gb version koster det $500, jeg har “regnet” lidt på det og igennem shop Shop-USA(tidligere beskrevet her) koster det henholdvis 3.200kr og 4.000kr at få det til Danmark med moms og fragt.

Du kan se hvordan designet er neden for, det er måske ikke så ergonomisk, men til gengæld er det så interessant at alle vil lade dig tage billeder af sig – altså et godt Fest kamera?

Du kan også dele billederne med den fede “klik-hvor-du-vil-fokusere” funktion på Facebook og Twitter ;)

Det vejer ikke meget, kommer i 3 farver(16gb er rød) og er lavet af aluminium med gummi håndtag, hvilket er helt perfekt :)

Kameraet er udstyret med 8x optical zoom og en linse på f/2, hvilket gør den god i lavt lys. Flash? Det er der heldigvis ikke!

Produces HD-quality interactive, living pictures.” Jeg er ikke sikker på jeg bliver nød til at sige mere … Det er mega fedt med videoer hvor man kan fokusere bagefter + mens man ser videoen ;) HD betyder nok 720p.

Jeg har fået lagt en til side, jeg har altså et link som giver mig rettigheder til et af de første kameraer, vil du havde det? Så skriv på FB eller twitter.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=JDyRSYGcFVM

2 Comments

  1. Meget fedt. Dog tror jeg at “Produces HD-quality interactive, living pictures”. skal forstår på en lidt anden måde.

    Det er ikke video, men bare et billede du kan interagerer med :)