De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Microsoft Office 2011 til Mac

Du kan prøve Office 2011 til Mac gratis:

Word 2011

Word er verdens bedste tekst behandlings program, til Mac, Office 2011 til Mac versionen er fyldt med fede funktioner, som gør dine tekst dokumenter bedre og flottere. Du kan oprette flotte dokumenter med moderne formatering, som alle bliver. Med Styles Visual Aids i Word 2011 kan du nu med hjælp fra farvekodede visuelle hjælpemidler, som forstærker sammenhængen imellem typografier og dokumentformat og gør det let og hurtigt at finde formateringsfejl med blot et par enkelte klik. Typografi har aldrig lettere eller mere brugervenligt at bruge.


Bevar overblikket.

Reducer omfanget af distraherende elementer, når du arbejder i læse- eller skrivetilstand. I Fokusvisning kan du blokere alle andre vinduer, menuer, paletter og andet overflødigt indhold på skærmen og udelukkende fokusere på den opgave, du sidder med: enten at læse eller redigere et Word-dokument.

Send, åbn, rediger og del dine filer der, hvor du befinder dig. Word er nu integreret med Windows Live SkyDrive, så du kan gemme, få vist, redigere og dele dine dokumenter i skyen fra enhver computer med internetadgang. Understøttede browsere omfatter Internet Explorer til Windows, Safari til Mac og Windows og Firefox til Mac og Windows.

PowerPoint 2011

Med PowerPoint til Mac 2011 kan du oprette og dele detaljerede, professionelle præsentationer med spændende nye funktioner, f.eks. indtaling og udsendelse af præsentationer. Gem, rediger og del derefter online.

Opret visuelt appellerende præsentationer, hvor dine fotos har fået det sidste touch, med PowerPoint. Fjern baggrunde, eller tilføj farvefiltre med et enkelt klik.
Nå videre end mødelokalet, og udsend dine præsentationer online i skyen med minimal opsætningstid og uden behov for særlig software. Nu kan alle overvære din præsentation uden at være fysisk til stede.


Excel 2011

Excel til Mac 2011 hjælper dig med at analysere, organisere og holde styr på alle dine data og lister. Gem, rediger, og del online.

Opret detaljerede og iøjnefaldende dataark og tabeller med ikoner, datalinjer og farveskalaer. Lær mere om rammer, dækkende farver, negative værdier og foruddefinerede formaterings- og filtreringsvalg, f.eks. “Top 10”, “Nederste 10 %” og “Tekst, der indeholder”.

Minidiagrammer er diagrammer i miniaturestørrelse til direkte visning af store mængder data, så du nemt kan finde mønstre i tidsseriedata eller tendenslinjer. Data kan vises i søjle-, linje- eller kolonneformat. Minidiagrammer bruger OfficeArt-motoren, så de gengives med meget høj kvalitet og stor nøjagtighed. De kan også tilpasses med specifikke farvesæt ved hjælp af temaer.

Outlook 2011

Markedets førende e-mail-system, Microsoft Outlook, giver dig mulighed for at konsolidere pc-baserede e-mails og opgaver i din Mac-indbakke, så du kan samle bl.a. arbejdsrelaterede og private e-mails, kontaktpersoner og kalendere på ét sted.

Frigør plads i indbakken ved at samle lange samtaletråde under det samme emne.

Få vist din tidsplan direkte i mødeinvitationen. Brugere kan have flere kalendere åbne, åbne andres kalendere og placere flere kalendere oven på hinanden.
Læs mere om Office 2011 her
Du kan nu flytte til Outlook til Mac fra Windows. Du skal blot eksportere .pst-arkivfilen og importere den med det enkle importværktøj. Så nemt er det.

Windows Live

Rediger og gem Word-, Excel- og PowerPoint-dokumenter og -præsentationer online, helt gratis med Windows Live SkyDrive. Du har adgang til dokumenterne fra stort set enhver computer ved hjælp af Office Web Apps. Du skal blot bruge din webbrowser 1 til at logge på skydrive.com, så er du i gang. Nu kan du være produktiv overalt på farten.

Office Web Apps gør det nemmere at samarbejde med resten af teamet, uafhængigt af hvilken version af Microsoft Office de bruger, og om de arbejder på en pc eller en Mac.

Samarbejd med andre overalt. Word til Mac 2011 gør det muligt for flere brugere at redigere det samme dokument samtidigt fra forskellige computere på forskellige placeringer. Under fælles redigeringssessioner ser brugerne løbende opdateringer og informeres om andre brugeres tilstedeværelse og kan blokere andre forfattere fra at foretage ændringer i de afsnit, de arbejder på, og undgå ændringer, der er i konflikt med hinanden.

Forskellen på ‘Home and Student’ og ‘Home & Business’

Office 2011 Home and Student Home & Business
Word 2011
PowerPoint 2011
Excel 2011
Outlook 2011
Teknisk support medfølger 3 måneder 12 måneder

 

Microsoft Office til Mac Home and Student 2011 Microsoft Office til Mac Home & Business 2011
899 kr 1.699 kr