De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil, Video

OlloClip 3 i 1 linse til din iPhone 4

Jeg har endelig fået min nye “multi-linse” til min iPhone4.
Og her er den, en olloclip linse fra et kickstarter projekt, Et online system hvor man beder om støtte til at fuldføre sit projekt/produktion/prototype, fra californien.
Det er mega fedt at have en rigtig linse til sin iPhone, fordi den her telefon er forbundet til Facebook, twitter og alle de andre fantastiske ting på internettet!
iPhone4 kameraet er i sig selv et godt mobiltelefonkamera, men intet mere end det – med denne olloClip bliver kameraet på telefonen forvandlet til en sand fornøjelse, nu kan man endelig fylde alle vennerne ind i den lille kasse!
Her kan du er de forskellige mode’s: Først iPhone4 kameraet uden noget, Så vidvinkel og til sidst fiskeøje.

iPhone4 kamera

ollochip Vidvinkel

ollochip fiskeøje

 

Du kan nok lagt mærke til at man tydeligt kan se rammerne på Fiskeøje linsen, når man tager billeder, men det kan man ikke når man optager video, det er fordi iPhone 4 bruger en mindre del af billedsensoren når man optager video end når man tager billeder, altså bliver videoer mere zoom’et ind end billederne gør. Det er irriterende, men det er det ikke med olloclip, fordi det betyder at den sorte ramme, fra fiskeøje linsen, ikke er synlig på videoerne. Dette kan du se på videoen neden for:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=9oyi6vRgKy0

Byggekvaliteten er lige meget, men den er alligevel meget god, af metal og glass,jeg valgte den røde fordi … tja… jeg er ikke sikker, men kan få den i sort og rød, og den røde er pænest.

Billedekvaliteten er god, den er nemlig ligesom iPhone4’s billedekvalitet selv om fiskeøje og vidvinkle linsen laver alt som før var lige, rundt så er det alligevel meget godt, det er derfor man køber sådan en linse for at få mest muligt ud af sit mobiltelefon kamera.

Jeg synes bestemt det er prisen vær, men kun hvis du faktisk bruger din iPhone4 kamera, denne lille, portable linse kan gøre det svært at skulle få sig selv til at tage sit 2kg+ DSLR med på tur, og det er bestemt bedre end et compact kamera.

 

Du kan købe din egen her: olloclip.com for $70 eller lidt voer 350kr

Her er en masse eksempler om hvad linsen kan: (tjek navnet for at finde ud af hvilken linse som er brugt)

3 Comments

 1. Sjovt lille stykke legetøj. Men vist en rimelig unødvendig gadget. :)

  • Comment by post author

   Anders Bagnegaard

   Du får af se!
   Jeg har lige vejet mit kamera med 1 enkelt linse, uden lys eller lyd, det vejer næsten 2kg denne lille ting vejer under 10g … Just saying :)

 2. Comment by post author

  Anders Bagnegaard

  Jeg har opdaget noget … Som ikke er helt fint …

  olloclip dækker for flashen, så flashen ikke virker …

  Men ikke nok med det, så indstiller kameraet sig også anderledes når man bruger flash, den fokusere tættere på iPhonen og gør fokus området større, hvilket gør at billederne bliver fuldstændigt ubrugelige, hvis du tager billeder i mørke med flash.

  Billederne som kommer ud af det ser sådan her ud: