Overfør kontakter imellem mobiltelefoner.

Overfør kontakter imellem mobiltelefoner – det er slet ikke så slemt.

Du kan overføre kontakter imellem iPhone og Samsung telefoner, iPhone og Android telefoner, iPhone og android telefoner osv.

Og det er faktisk slet ikke svært! Pointen er at du skal sætte din telefon til at synknicere kontakt personerne imellem en server og mobiltelefonen, du kan også tage lokal backup på din PC men det er alt for svært i forhold til hvor let det er med online serviceres.

1. Først skal du oprette en Gmail konto, det er meget let, og gratis, du har sikkert en i forvejen – så kan du bare bruge den. Gmail er fedt, fordi den lader dig overføre alle dine kontakt personer, kalendre og aftaler til en server, bagefter kan du få samme aftaler ned på hvilken som helst enhed, du også bruger.

2. Når du har oprettet kontoen, ellers brug din gamle, så skal du indstille den rigtigt, som det er nu, har du sikkert sat den op til at hente mails, det skal laves om.

Du skal indstille din gmail som en Exchange konto, det understøtter alle android telefoner, alle Lumia telefoner, alle Windows phones og alle iOS enheder. Du skal bare laver indstillingerne rigtige. Serveren skal være m.google.com; også skal du indtaste din fulde email adresse, blabla@gmail.com samt dit fulde kodeord.

Du kan også finde ud af hvordan du indstiller det til din iPhone, Windows Phone, Android eller din PC.

Anders Bagnegaard Kristensen:
Related Post