De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

14 Comments

 1. vs iphone4 ?

  • Anders Bagnegaard

   Ja kan godt se pointen – men jeg er bange for at iPhone før tæv … halv processor næsten halv skærm osv. så er en federe brugeroplevelse og renere system struktur ikke nok mere.

  • Hey.
   Jeg har så ikke en iPhone (og får det så aldrig) jeg kan sammenligne med, men jeg er også ret sikker på, den får smæk, som Anders skriver.

   • Anders Bagnegaard

    Lad os nu se om en Md hvor iPhone5 kommer ud – så skal i bare se Samsung galaxy S 2 få smæk!

    Det håber jeg i hvert fald :)

 2. Godt skrevet, jeg deler alle dine synspunkter, det er en fornøjelse af en telefon…

  Mht sammenligning med Iphone 4 vil jeg ikke mene det er relevant, da der skal en Iphone 5 på markedet, for bare at nærme sig, Iphone 4 er old news…

  • Anders Bagnegaard

   Jeg glæder mig til iPhone5, og håber den kan klare sig imod denne telefon.

   Du har vel selv en Samsung Galaxy S 2 ?

  • Takker Lasse.
   Jeg troede godt nok heller ikke, jeg skulle blive så begejstret for en tellefon, men man kan jo blive overrasket, også på den fede måde.

 3. jeg har lige smidt en video op i 1080p, så I kan se videodelen af den.
  httpv://www.youtube.com/watch?v=mM8iOJo2enw

  • Anders Bagnegaard

   Videoen er faktisk rimelig god – det ville være fedt med et program som kunne lave 720p video med stabilisation, fordi det ryster en del. (Det er den metode man bruge når man laver video redigering altså man optager 1080p også tager et mindre billede ud som ikke ryster.

   Programmet findes helt sikkert.

   *hvis du sætter et ‘v’ foran http så bliver videoen lagt ind som ovenfor.

   • Henry

    For at holde prisen nede er der faktisk Vegas. Og ellers selvfølgelig adobes pakker.

 4. Anders Bagnegaard

  Kan vi ikke få et billede i lavt lys (uden flash) og en video om aften ogsp uden flash?

 5. Den video er så også optaget i højeste kvalitet… Jeg laver lige et billed og en video uden flash og minimalt lys… Klokken er 5, så når det begynder at lysne, går jeg med hunden, så kan jeg lige gøre det.

  • Anders Bagnegaard

   Perfekt :-) selv om jeg tror der er for meget lys klokken 5+

 6. Daniel

  Nu har jeg haft den i et par måneder og har lagt mærke til at den er vild langsom om at tænde skræmmen efter den har ligget det tager ca 3 sek og det føles som en evighed….:( men det er også det eneste jeg kan finde på som jeg ikke kan lid ved den…. men nå den er i laderen så kommer den frem med det samme som man vil forventet;-\ så kan det være en indstillig ??