De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Tablet

Real Racing 2 HD 1080p dual video til dit fladskærm

Et fedt nyt iPad2 spil er kommet, Real Racing 2 HD er et relativt godt bilspil, og 2’eren er endnu bedre, du kan nemlig spille på dit fladskærms tv, via. HDMI porten og HDMI adapteren, det virker kun på iPad2.

Spillet bruger accelerometeret ligesom alle andre bil-iPad-spil, og så mens iPad2’en sender spillets video til en ekstern skærm, så viser skærmen, på ipaden, på tabletten et kort over banen, og en masse andre funktioner, som ellers havde taget plads på skærmen.

Det er en virkelig fed funktion, og viser virkelig hvordan fremtiden for iPad2 spil bliver, jeg kan lige forstille mig Age of empires på denne måde.

Age of empire 3 for iPad Tak!

Jeg synes aldrig accelerometeret er godt til at styre en bil, men jeg bliver nok bare nød til at ændre mig :)

httpvh://www.youtube.com/watch?v=ALKm0Leuc7c&feature=player_embedded

4 Comments

 1. Det er ikke dig de er helt galt på den, at styre et bilspil med accelerometeret er ikke en optimal måde. Det duer efter min mening ikke til et seriøst spil.

  • Comment by post author

   Anders Bagnegaard

   Nej, bestemt ikke, men jeg tror du og jeg bliver nød til at indrette os, fordi det er her de eneste rigtige “gaming-penge” ligger, så fremtiden for bilspil er på iPaden.

 2. Der kan helt sikkert være noget om det, men der er jeg nok så gammel så de taber mig i svinget, og jeg vil nøjes med at spille bilspil på min playstation.. Jeg kunne heller aldrig vænne mig til at spille Mario cart på Wii med det Wii controller rat

  • Comment by post author

   Anders Bagnegaard

   Min ps3 er også der hvor bil spil bliver spillet her ….

   Men nu er PS3 hacket, xbox er hacket, PC’er er født hackede … iPaden er et af de eneste steder, hvor spiludviklerne er sikre på folk faktisk køber deres spil.

   Som jeg har forstået er det spiludviklernes største bekryming, og efter at have snakket med en fyr fra IO interactive.

   Heldigvis er vi nok ikke alene, der er nok en niche market i at levere en rigtig spil oplevelse.