Samsung Galaxy S II kan nu forudbestilles

Hos 3 koster den lige under 5000kr, det er mindre end iPhone4 men meget for en android.

Køb den nu og få den i uge 21, der er kun 2 uger til!
Den vildeste Android telefon er kommet til danmark!

Uden abonnement koster den 4.400kr på edbpriser.dk.
På edbpriser er der god ingen ganranteret leveringstid, jeg tjekker også løbene de andre teleselvskaber, så du får at vide når de andre begynder at sælge Galaxy S ii.

Du kan læse mere om Samsung Galaxy S II her

 

Denne pressemedelse modtog jeg den 9. maj:

Ny Galaxy S II – tyndere, hurtigere og smartere

I denne uge sendes Samsungs tyndeste smartphone til dato ud til butikkerne. Men Samsungs nye Galaxy S II er ikke bare tyndere, den er også hurtigere, smartere, skarpere og lettere end storsælgeren Galaxy S. Galaxy S II sætter helt nye standarder for smartphones med en hurtigtarbejdende dual core-processor på 1,2 gigahertz, en skærm på hele 4,3 tommer og en knivskarp billedkvalitet.

 

 

Samsungs bestseller Galaxy S er solgt i 14 millioner eksemplarer, og nu er det tid til dens efterfølger. Med Galaxy S II udnytter Samsung mulighederne med Android 2.3 til fulde, og den sætter nye standarder for smartphones. Danmark er blandt de første lande i verden, som nu får mulighed for at opleve Samsungs nye flagskib.

Tynd og let i hånden
Galaxy S II er blot 8,49 millimeter tynd og samtidig utrolig let. På trods af det, ligger Galaxy S II sikkert og bekvemt i hånden takket være bagsidens rillede overflade.

Hurtigere processor
Samsung bliver først på markedet med en dual core-processor på 1,2 GHz. Det betyder at hjertet i Galaxy S II slår ultrahurtigt og kraftfuldt. Udover en download-hastighed på kun 21 megabyte per sekund, giver det også en mere smidig navigering og der kan uden problemer køres flere programmer og applikationer samtidig. Skrivefunktionen Swype gør det desuden  muligt at skrive beskeder betydeligt hurtigere sammenlignet med traditionell indtastning. Det skyldes, at fingrene trækkes mellem bogstaverne, i stedet for at der skal trykkes på tasterne.

Smarte funktioner
Samsungs Social Hub gør det enkelt at holde kontakt med venner og familie. Telefonbogen er nemlig forbundet med eksempelvis e-mails, Facebook og Twitter og samler al korrespondance og alle opdateringer fra vennerne ét sted. Kameraentusiasterne bliver heller ikke skuffede, da Galaxy S II tager billeder på 8 megapixels, optager video i fuld HD og er udstyret  med et frontalt kamera til selvportrætter.

 

Galaxy S II med Near Field Communication (NFC) kommer senere på sommeren. NFC-teknologien er i stærk fremgang og indebærer, at mobilen eksempelvis kan bruges til betalinger, som identifikation ved check-in i lufthavnen, som nøgle og meget mere.

Fakta: Galaxy S II er en touchscreen-mobil med en 4,3 tommer Super AMOLED Plus-skærm (480×800 pixels). Android 2.3, TouchWiz 4.0 brugergrænseflade. 1,2 gigahertz dual core-processor, 16 gigabyte intern hukommelse, mobilt bredbånd (HSPA+) der understøtter 21 megabit per sekund. Understøttelse af Flash 10.2. WiFi 802.11/n og AllShare. 8 megapixels-kamera med LED-blitz samt videokamera til uld HD (1080 pixels). Skrivefunktionen Swype. Accelerometer og gyroskop. Størrelse: 125,3 x 66,1 x 8,49 millimeter. Vægt: 117 gram. Batteri: 1650 mAh. I butikkerne i uge 19. Vejledende udsalgspris ved lancering: 4.999 kr.

 

Anders Bagnegaard Kristensen:
Related Post