De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil

Samsung Galaxy S får 2.3 til April

Jeg har lige fået at vide, at Samsung Galaxy S får Gingerbread, Android 2.3, her i midten af April, det er en fucking sej nyhed, som giver utrolig meget street credit til Samsung, nu kan vi faktisk stole på dem, og ved at de ikke lader deres gamle kunder i stikken, det havde jeg ærligtalt ikke regnet med.

Jeg synes ikke min Samsung Galaxy S var brugervenlig nok, men nu har jeg også mac.

Hvis du vil have en fed telefon, og har Windows, så er galaxy S en vildt fed telefon, som kan fås billigt på dba.dk nu.

 

Her er pressemeddelse.

Samsung Galaxy S opgraderes til Android 2.3

 

Nu er der ikke længe til, at Samsungs succesfulde smartphone Galaxy S kan opgraderes til Android 2.3. I midten af april udrulles opgraderingen til de Galaxy S mobiler, der ikke er operatør-låste, og en måneds tid efter følger opgraderingen til operatørlåste mobiler.

 

 

Samsungs smarte og prisbelønnede mobil Galaxy S bliver snart endnu smartere. Inden længe kan den opgraderes til Android 2.3, hvilket bliver en længe ventet gave til alle brugere af den populære Galaxy S.

 

Lige nu er Samsungs test af opgraderingen i sin absolutte slutfase, og i midten af april søsættes opgraderingen til de Galaxy S mobiler, der ikke er låst til specifikke operatører. I midten af maj følger opgraderingen til operatørlåste mobiltelefoner.

 

Opgraderingen vil være tilgængelig via Samsung Kies.

 

Hent Samsung Kies her: www.samsung.com/dk/content_services/index.html