De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Artikler, Foto, Lyd, Video, Webservice

Adobe CC

Adobe CC er hvad næsten alle kreative professionelle og ambitiøse amatører bruger til alt foto, video, lyd og meget mere, Det er lidt vildt at Adobe’s software har været favoritten i så mange år, og de fortsætter.
I dag kommer der nye funktioner igen. Og her er nogen af dem.
Jeg ved også at Adobe’s Photoshop er verdens bedst kopieret program, tilfældigvis :)

Der er rigtigt rigtigt mange nye funktioner, og jeg nævner kun et par af dem her.

Alle iOS’appsne kommer til Android nu også.

PS_Artboards_VermilionSite-1Adobe stock er Adobe’s stock foto service, de har over 40mil foto’s hvilket må siges at være en del. Gitty images har i hvert fald 80 Mil, men de er også rigtigt store, og rigtigt danske.

Prisen bliver 74kr/ billed eller 220kr/10 billeder for cc kunder og 370kr/10 billeder for ikke cc kunder. Prisen er ikke den billigste eller den dyreste, den ligger meget godt nederst i midten. Men jeg ved heller ikke om hvilke billeder de har, de kan være noget bedre/dårligere end alle andres.

dehaze-lightroom_0Lightroom har fået “Dehaze-funktionen”. Den ligner clarity, altså den gør en masse forskellige ting for at gøre dine billeder mere skarpe, og eftersom clarity er genial, må Dehaze være det samme, men idéen er at den skal gøre dine billede mindre tågede, eller mere tågede.

Morph Cut” er en ny funktion i Premiere pro. funktionen er lavet til interviews og dokumentar.
Hvis du har klippet et interview kender du problemet, du skal klippe, men det er næsten umuligt fordi folk bevæger deres hoveder og øjne derfor bliver klippet altid synligt. Morph Cut er meget enkelt, den giver dig muligheden for at klippe uden at tænke på hvordan folk sidder, funktionen klare alt det for dig, den holder øje med folks ansigter og synkronisere dem, så der ikke kommer ‘jump cuts’.
Morph Cut virker kun til interviews, med fast kamera eller samme person i fokus hele tiden, desværre.

Adobe Character Animator

Adobe Character Animator er en af de største funktioner, og pressefolkene jokkede med at vi i morgen ville begynde at se funktonen brugt i alverdens youtube videoer.
Adobe Character Animator er lavet til at animere figurer  med dit eget ansigt, du producere en figur i Photoshop eller Illustrator også sætter du den ind i Premiere pro hvorefter funktionen bruger dit ansigt på dit webcam til at animere figuren, både med tale, øjne, udtryk og mund.
Pressefolkene viste det frem og det virker meget overbevisende. Du kan se en video af det neden for.

Hastighed? 

Jep, alt bliver hurtigere, Apple viste “Metal” frem for et par dage siden, det er et stykke software som har med OpenGL og OpenCl at gøre, metal skulle gøre grafik hurtigere, og alle adobes programmer kommer til at køre med metal i fremtiden, det skulle give ca. 2,4x hastighed i mange af Adobes programmer. Men der er også andre ting som gør softwaret hurtigere, fx er det nye Illustrator CC 10x hurtigere end Illustrator cs6.

lumetricolor.0.0Jeg har aldrig kunne finde ud af Premiere pro’s farve redigering, fordi jeg kommer fra foto redigering og ikke video farve redigering, Premiere pro’s nye farve redigering hedder Lumetri Color Panel og er baseret på Lightroom’s farve redigering, det gør det noget lettere for foto folk.

Adobe har ikke forstået hvad en cash cow er, hvis de havde været et hver andet software firma have de de ladet alle andre firmaer lavet innovation og holdt på den sikre vej selv.