De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse, Hardware, Lyd

UE Boom 2 beskrivelse

UE Boom 2 er en trådløs og praktisk bluetooth højtaler med en fænomenal lyd.

Denne smarte og praktiske bluetooth højtaler er designet, så den kan afspille 360 graders lyd. Derfor kan den bruges ved en lang række forskellige lejligheder – og med det langtidsholdbare indbyggede litiumbatteri, har man strøm til lang tid af gangen.

Bluetooth højtaler til mange formål

En stor fordel ved at lade sit valg falde på UE Boom 2 er, at man får sig en højtaler, der vil kunne anbefales til en lang række forskellige formål. Uanset om man ønsker musik indendørs ved en festlig lejlighed, eller man gerne vil have en højtaler med på ferie, så man kan ligge og lytte til sin yndlingsmusik ved stranden, vil der være rig mulighed for dette med UE Boom 2.

Som tidligere nævnt er højtaleren bygget med et langtidsholdbart litiumbatteri, som er medvirkende til at sikre rigeligt med strøm i lang tid af gangen, hvilket naturligvis er en væsentlig fordel ved en lang række forskellige lejligheder.

Stor lyd for pengene

Bluetooth højtalere i stil med UE Boom 2 findes der en række andre af på markedet, men man skal dog lede længe, hvis man gerne vil finde et produkt med en tilsvarende lydkvalitet i det prisleje, hvor denne højtaler ligger.

UE Boom 2 koster typisk i omegnen af 1400 – 1600 kroner alt afhængig af købssted. For dette beløb vil du få dig en bluetooth højtaler med en fremragende lydkvalitet, der kan give dig 360 graders lyd, og man skal bestemt ikke være et sekund i tvivl om, at højtaleren kan levere en lydkvalitet, som er overraskende god, når man tager højtalerens pris i betragtning.

Du vil ved køb af UE Boom 2 med andre ord kunne regne med at få en god og vellydende højtaler af høj kvalitet, der kan anvendes til en lang række forskellige formål.