De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Foto, Mobil

Andre EISA priser

EISA er en masse fagjunlaister fra europa, som går sammen og blvier enige om at kåre de bedste produkter, fra en række kategorier.

Jeg fortalte at Samsung Galaxy S 2 er årets telefon, her er de andre priser som blev delt ud samtidig.

Canon EOS 600D

European Camera 2011-2012 – Canon EOS 600D

Med Canon EOS 600D får du utroligt meget for pengene. Du får masser at features og indstillinger du selv kan tilpasse. Opløsningen er fantastisk, selv ved høj ISO og det gør kameraet til noget særligt mod amatørfotografen. Den nye EOS generation tilbyder fuld HD video, et bedre og større greb, ekstern lyd stik, trådløs flash kontrol, god dynamisk omfang og en skærm der kan vinkles og drejes. Derudover så indeholder kameraet en lang række features som gør det lettere at tage billeder af en høj kvalitet, selv for amatøren.

Nikon 7000D

European Advanced SLR Camera 2011-2012 – Nikon D7000

I hjertet af Nikons semiprofessionelle linje finder vi Nikon D7000. Pakket med en masse high-end features, som stammer fra firmaets D300 og D300s modeller. Det solide hus tilbyder autofokus med høj hastighed, en stor lys skærm på 3-tommer, støv kontrol, dobbelt SDXC kortlæser og ikke mindst fuld HD video. Takket være et særdeles godt system til kontrolering af støj, sikrer den 16,2 millioner pixels sensor, at du kan tage billeder ved ISO 3200 og stadig producere billeder af en høj kvalitet. Selv ved ISO 12.800 er der stadig ikke megen støj. Dette er kameraet, der kan give amatørfotografens billeder det professionelle look.

HTC ChaCha

European Social Media Phone 2011-2012 – HTC ChaCha

Hvis du er på udkig efter den ultimative mobiltelefon, når det handler om sociale tjenester, så er HTC ChaCha en af de bedste på markedet. Denne elegante Android model tilbyder fuldt QWERTY tastatur, og endda med direkte adgang til Facebook via en særlig Facebook knap. At dele billeder og kommentarer er dermed let som aldrig før.
At lytte til musik er også så let som aldrig før – ChaCha afspiller næsten alt musik, men du kan naturligvis også “chatte” eller sende mails eller gå på Nettet. Det er fantastisk simpelt.
Der er indbygget 5 megapixel kamera, og med den i hånden, kan du rapportere direkte som officiel reporter for dit samfund – uanset hvor du er, så er du altid i forbindelse med verden rundt om dig.

Sony Ericsson Xperia Arc

European Camera Phone 2011-2012 – Sony Ericsson Xperia Arc

Med kun 8,7mm på den tyndeste del, er Xperia Arc en fin og supertynd mobil, der tiltrækker øjet og som let kan være i lommen. Den har en 4.2 tommer skærm (10.7 cm) og en Bravia Engine skærm med LED baggrundsbelysning. Bravia-delen giver bedre video- og stillbillede playback.
Kamera-delen på Arc er designet rundt om Sonys Exmor R sensor med 8.1 megapixel, som giver flotte detaljerige billeder, selv når lyset er dårligt. Xperia Arc kan optage video i HD med 720p, har LED flash og geo tagging. Telefonen er en 2.3 Android mobil med 1 GHz processor. Modellen tilbyder micro HDMI udgang ikke bare til at se video og billeder på en stor skærm, men også for at vise telefonens menu på en større skærm.

Samsung Galaxy S 2

European Mobile Phone 2011-2012 – Samsung GALAXY S II

Samsung GALAXY S II har allerede tiltrukket sig voldsom megen opmærksomhed på grund af den helt fantastiske Super AMOLED Plus 4.3 tommer skærm. Skærmen og ikke mindst hastigheden på 1.2 GHz på dualcore processoren gør mobil til noget særligt. Med denne smartphone i hånden, er det næsten som om du har alt elektronik inden for rækkevidde. Både Internettet, muligheden for at optage video i fuld HD, afspille næsten alle slags medier – de fleste codecs er langt ind på forhånd, spille eller tage billeder med den 8-megapixel store sensor, er blot nogle af en delene i Samsung Galaxy S II. Modellen er supertynd, kun 8,49 mm, med Android 2.3 styresystemet og det brugervenlige Touch Wiz UX Interface lagt over , som gør denne smartphone til noget helt særligt.

Acer ICONIA TAB A500

European Tablet 2011-2012 – Acer ICONIA TAB A500

Acer ICONIA TAB A500 er en 10.1 tomme stor tablet (26.6 cm) med LED baggrundsbelyst skærm en nVidia Tegra 2 dualcore processor og Android v 3.0 Honeycomb operativsystemet, der tilbyder alt det, en Android-baseret tablet kan tilbyde.
Tablet’en har et lineær design og har et aluminiums ramme og cover. Modellen har 3G, WIFI med DLNA og Bluetooth, mens der også er USB og micro USB porte, indbygget GPS og micro HDMI udgang, så du kan se video I 1080p på din storskærm.
Der er indbygget et 5 megapixel kamera på bagsiden og et 2 megapixel på forsiden.
Acer ICONIA TAB A500 bliver leveret med en række forudinstallerede apps, inclusive Clear.Fi, som er en media app, der holder styr på din musik, billeder og video.

Jeg kan godt se begrundelsen for de fleste af priserne, men ikke årets Tablet, jeg har holdt den i hånden og brugt den, og jeg er sikker på at selv om de har proppet den med funktioner, er den ikke bedre end en iPad 2, som jeg synes har bedre interface og er meget bedre bygget.

Jeg ville også gerne have at mit Canon EOS 60D vandt Årets avanceret  DSLR, men det kan ikke helt følge med Nikon’s D7000 så det er vel ok :)

Ellers er der nogen meget intersante priser ind i mellem, du kan selv tjekke dem ud her: EISA