De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Hardware

EISA har uddelt en række interesante priser!

EISA står for European Imageing and Sound Association, og de betyder noget for produkter i Europa.

EISA fungere på den måde, at en række jounalister inderfor spicifikke enmer går sammen, en gang om året og beslutter, hvilke produkter inden for deres felt, der er de bedste. I danmark er det Brian dixen fra bladende “Mobil” og “Zoom” samt Finn Nesgaard fra “AVM AudioVisuelle Medier”, hvad end det er :)

I hvert fald har de som regel ret.

Årets SmartPhone: Samsung Galaxy S (Den har jeg bestilt, og der kommer en anmeldelse snares)

Galaxy S er baseret på Android operativsystemet. Det er en “kronjuvel” for brugere, der vil være forbundet, underholdt og opdateret, mens de er på farten. Galaxy S har en stor 4” (10,16 cm) AMOLED 800 x 480 pixel touch-skærm, som giver en fantastisk billedoplevelse. Det indbyggede 5 megapixel kamera har ingen flash, men til gengæld kan det lave videooptagelser i 720p-kvalitet. Og der er tilslutning via Bluetooth 3.0, Wi Fi med DLNA, hotspot og AllShare, som gør telefonen i stand til at dele indhold med Samsungs TV og Blu ray afspillere. Det er et gedigent stykke elektronik, som må appellere til alle der kan li’ mobiltelefoner.

Årets MOBIL TIL SOCIALE MEDIER: Samsung Wave

Samsung Wave accelererer smartphone-interesse med funktioner og applikationer, der giver adgang til sociale medier. Det er Samsungs første produkt, der kombinerer Bada operativsystemet med en Apps Store. Bag den store 3,3 tommers (8,38 cm) AMOLED touch-skærm ligger en kraftig 1 GHz processor, og der er tilslutning via både Wi Fi og Bluetooth 3.0. Audio/video-funktionerne omfatter FM radio med RDS, plus et fantastisk 5 megapixel kamera med LED flash og mulighed for 720p videooptagelse. Samsung Wave har et smukt, slankt design, bygget op omkring på et metalchassis.

Årets 3D TV: Sony BRAVIA KDL-52HX900

Sony KDL-52HX900 leverer fænomenal videokvalitet og virkelighedsnære gengivelser med 2D- og 3D-kilder. Selv standarden 2D kan, ved hjælp af Sony’s konverteringsprocessor, gengives i et gribende 3D-format. Sony KDL-52HX900 er mere end et TV. Det er et stykke moderne kunst, der kombinerer et smukt design med en malstrøm af teknologi. Det bringer nyt liv til din hjemmebiograf.

Årets kompakt kamera: Sony Cyber-shot™ DSC-HX5V

Hvis du er på udkig efter et kompaktkamera med kraftig zoom og som stadig kan være i lommen, burde dette Sony Cyber-shot DSC-HX5V være øverst på listen. Med sin 25-250mm 10x zoom og nye features som GPS, kompas, Intelligent Sweep Panorama, batteri med ekstra lang levetid og Full HD videokvalitet er det den perfekte rejsekammerat.

Årets Best Value LCD-TV: LG 42LE5300

Det er kun ganske få TV-fabrikker, der kan tilbyde et 42″ HDTV med LED-baglys for under 7.500 kroner. Derfor er LG 42LE5300 et virkeligt godt køb, ikke mindst i betragtning af de mange ekstra funktioner og tilslutningsmuligheder, som bl.a. omfatter en USB-port til afspilning af foto-, musik- og video-filer. TV’et har også et nyudviklet, brugervenligt menusystem, der gør det nemt og intuitivt at arbejde med funktioner og indstillinger – og det giver mod på at udnytte mulighederne. Men selv med standardindstillingerne får man en fantastisk farvegengivelsen og effektiv bevægelseskompensation.

Årets Tablet: Apple iPad

Dette revolutionerende produkt markerer begyndelsen på en ny æra indenfor publishing. Blade og bøger kan bliver distribueret og læst på digital form via den imponerende 9,7#tm (24,63 cm) store, men kun 13,4 mm tykke touch-LCD-skærm med LED baglys. Det er ikke en computer, snarere en “kommunikationsplade”, der er perfekt til håndtering af emails. iPad lader dig også gemme og se billeder og film – og takket være den store synsvinkel kan flere kigge med samtidigt. Prikken over i’et er muligheden for at bruge alle de 140.000 eksisterende iPhone apps såvel som flere helt nye apps fra det hastigt voksende katalog på iTunes.

Årets Mobiltelefon: Sony Ericssons Xperia X10 mini

Sony Ericssons Xperia X10 mini er en meget lille og stilsikker mobiltelefon. Alligevel er ydeevnen imponerende, med funktioner som GPS, Wi Fi, 3G og et 5 megapixel kamera med flash. Telefonen er baseret på Android platformen og giver brugeren alle de samme fordele som man kender fra langt større enheder – til trods for at skærmen kun er på 2,55#tm (6,48 cm). Den lille størrelse og vægt plus et antal dekorative farvevarianter gør Xperia X10 mini til den perfekte smartphone for det smukke køn.

Årets kamera: Canon EOS 550D

Canon EOS 550D er det perfekte begynderkamera, da det tilbyder en bred vifte af features i et godt konstrueret brugervenligt hus. Fuld HD video kan optages med fuld manuel kontrol af eksponering og fokusering, i samme omfang som still billede indstillinger kan tilfredsstille fotografer på alle niveauer. Kameraet har samme 18 millioner-pixel opløsning som entusiast modellen EOS 7D, og tilbyder en lignende høj billedkvalitet, men i et kamerahus der er langt mere prisbilligt. EOS550D er et velspecificeret kamera pakket med features, der vil hjælpe enhver fotograf med at nyde deres hobby endnu mere.

Årets avanceret DSLR kamera: Canon EOS 7D

Takket være dets 19 krydstype AF punkter, dets ekstremt høje ISO indstillinger og seriefotografering med op til otte billeder i sekundet, er Canon EOS 7D det naturlige valg, når det kommer til at fotografere action og sport. Kameraet benytter Canons stærke DIGIC 4 processor og en 18 millioner-pixel APS-C CMOS sensor, som kombineret leverer høj kvalitets still billeder og fuld HD 1080p video optagelser. Trods den moderate pris, har EOS 7D et stærkt magnesium hus med vejrforsegling, og tilbyder en lys 1 x forstørrelse, 100 procents øjesøger.

Det var dem jeg fandt interesante men der er uddelt mange flere priser inden for Lyd, video og mobiltelefoner, tjek det ud på: EISA.eu