anmeldelse af gopro hero hd2

Jeg har fået lov til at låne det helt nye GoPro HD hero 2 kamera, af BlackSnow.dk, og jeg har glædet mig.

  • 1080p 30fps
  • 720p 60fps
  • 480p 120fps
  • 11 mPix billeder
  • 170° wide, 127° eller 90°
  • auto billede hvert 0,5sek til 1min
  • Fuldt vandtæt ned til 100m

Kameraet er et super holdbart Hd vandtæt kamera, som er lavet til ekstrem sport, hvis du ser på youtube bliver kameraet tit sendt i rummet, under vandet eller på skiferie på et eller andet højt bjerg. Kameraet taget et ekstremt bredt billede, fiskeøje, ved 170° som giver nogen vildt buede billeder, ikke at det betyder noget, fordi det er hvad man forventer af ekstremsport videoer. Det virker også fint at man kan se så meget på billedet.

Kameraet giver nogle skarpe billeder med fede farver og fed kontrast – faktisk levere kameraet så gode billeder at det fint skal kunne bruges til alt muligt andet – det er langt bedre end det sidste GoPro kamera. Det første GoPro Hero 1 var et ikon, 2’eren bliver også et ikon eftersom det stadig er det eneste kamera som kan holde til alt og levere så gode billeder.

Alt ved kameraet er bygget til at kunne holde til alt, jeg har set kameraet blive tabt fra rummet(se anden video) og stadig overleve faldet til jorderen igen – med det vandtætte cover kan du ikke ødelægge et GoPro Hero hd2.

Kameraet har en lille sort/hvid skærm, som viser hvordan kameraet optager eller hvilke indstillinger man vil have, det er et lille problem at man ikke kan se, hvad man taget billeder af – men det kommer man let over.

Jeg ønsker mig sådan et kameraer her, ved siden af mit Canon DSLR, man kan bruge det virkelig til et meget.

Du kan købe GoPro HD Hero2 her.

Jeg har optaget en lille video, og en masse andre ting som ikke blev til noget… Se neden for.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=nvfKUdoDwng

Anders Bagnegaard Kristensen:
Related Post