De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Foto, Hardware

Sony 3D Bloggie HD Kamera

Sony bloggie serien var en tro kopi af det vildt succesfulde Flipkamera, kameraene var rettet mod youtube’re, det er nok ikke rigtigt mere? Fordi Flip er lige blivet lukket, pga. problemer med salget.

Er det 3D det som giver bloggie serien differsale nok til at klare sig?

Der er nok ikke mange Bloggere som begynder at udgive deres blog i 3D, før om nogen år, i hvertfald:)

Kameraet optager 3D i [email protected], hvilket i grunden ikke er helt ringe, kameraet tager 5mPix billeder, faktisk kan man tage billeder med begge kamera på samme tid, disse billeder får opløsningen 5.592*1.944, det er hele 10 mPix. Kameraet har selvfølgelig også alle de gamle muligheder.

Den 2,4″ store skærm, afspiller selvfølgelig også 3D, og det kræver ikke briller, det er vel meget godt, fordi det sikkert er den eneste skærm hos folk, som kan afspille 3D.

Sony er kendt for at lave avanceret, gode små kamera, jeg synes kameraet er fedt, jeg er sikker på det nok skal klare sig.

Sony 3D Bloggie HD er ikke det første 3D kamera, ej heller det første Sony eller bloggie kamera med 3D, men den er så simplet, fordi man ikke skal købe en ny linse. Jeg tror det kan lykkes.

Kameraet har 8gb hukommelse, og kan optage i 80min på en opladning.

Sony Bloggie 3D udkommer i danmark i denne måned, på sony.dk koster det 2200kr m. fragt, det kommer nok til at være noget billigere end det, når det kommer i butikkerne.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=tOfWUjFqF-8&feature=player_embedded#at=16