De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

11 Comments

 1. Peter Andresen

  Ufattelig simpel men sjov ting til events.

 2. Mark

  Har lige et spørgsmål. Og håber det kan besvares :)

  Nu kan jeg se det kan optage i 170 grader og ned til 90 – jeg har tænkt og anskaffe mig et Go Pro. Både til lidt kajak sejlads osv. Men samtidigt til målmandstræning – højt niveau. Jeg skal helst have ret god mulighed for slow visning. Jeg har fået af vide, at det optager meget bredt. Og derfor er jeg i tvivl om, om det kan tage skarpe slow billder til det jeg skal bruge. Jeg har være interesseret i Go Pro fordi jeg tænker det er meget robust og jeg som sagt kan bruge det til kajak.

  På forhånd tak

  • Comment by post author

   Anders Bagnegaard

   Nu skal du høre, kameraet optager 120 billeder Per sek- hvilket ved normal visning sagnes kan give 6x langsommere billeder- det er dog kun ved 480p opløsning ellers kan det tage 3x langsommere billeder i 720p.

   Kameraet er lavet til det- men måske er en fodbold lidt for hurtig? Jeg tror ikke man kan få et kamera som kan tæt på det samme til prisen – hvis du skal op i et rigtigt highspeed kamera- koster det mindste 10k uden linse:)

   Jeg forsøger at finde noget på Google eller youtube – der må være andre med samme problem:)

  • Comment by post author

   Anders Bagnegaard

   Tjek denne video:
   httpv://www.youtube.com/watch?v=XZpGFHZ_E00

 3. Mark

  Hej Anders.

  Super fedt. Mange tak for svaret og arbejdet med fundet på YouTube – jeg har fundet flere klip med GoPro, med fodbold.

  Jeg tror sgu jeg nupper det GoPro.

  Lige en sidste ting, jeg er altså slet ikke nok nørdet indenfor foto osv, GoPro kan ikke zoom vel, eller?

  Men er sikker på at jeg kan bruge det til træningen – i øvrigt, skal ikke som sådan fange bolden, men derimod keeperens bevægelse :)

  Kan du anbefale en god sælger. Hvor får du en god service her på nettet?

 4. Martin Bach

  Hey super sejt gopro
  Er lige kommet hjem fra ski ferie og har lavet nogle fede film…. Men kender du til et program som kan feks streame til ens iPhone så man kan se det man optager …. For det er et minus at der ik er mulighed for at se optagelser pånær via sin pc…