De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Hardware, PC

Dell Latitude Z

Den nyeste computer fra dell hedder Latitude Z, og er et design og teknologi ikon før de har sendt den første ud.

Den har selvfølgelig alt det selvvangelige for dyre designer computere, altså: Kamera, Microfoner, Lys i tastaturet, Fingeraftrykslæser, kortlæser, Indbygget 3G modem, GPS, Bluetooth, DDR3 ram, Core 2 Duo processor og 802.11n netværk.

Alt dette gør den til en meget moderne computer, som til og med er meget tynd, faktisk kun 14,5 mm tyk, til sammenligning er en MacBook Pro lige under 20 mm tyk.

Men dette er ikke revolutionerende.

Det sejeste ved denne computer er, at den trådløst bliver opladt, det foregår i den holder der ses til højre.

Det spilder nok en del strøm, men sejt er det.

Computeren har ikke noget CD Rom drev indbygget, det er på tide at en normal størrelse computer tager afstand fra denne ubrugelige teknologi, godt lavet DELL.

Ydeevnen af dette lille kræ er jeg lidt bekymret for.

Latitude Z har en 1,4 eller 1,6 Core 2 Duo og 2 eller 4 GB DDR3 ram sammen med et 4500MDH internt grafikkort.

Processoren er en meget energibesparende en af slagsen, og jeg er bange for, at den ikke kan klare kravende til en computer, som kommer med Windows Vista til sammenligning har en MacBook Air samme type processor den er bare hurtigere, og en MacBook Air er født med et meget hurtigere operativsystem.

Grafikkortet er godt nok til HD film, men ikke til andet.

Latitude kommer kun med SSD hardiske, man kan vælge mellem 64, 128 eller 256 GB plads, og man kan vælge hele 2 af dem, dette sætter virkelig fart på, regner jeg med.

Det bliver virkelig interesant at se hvordan denne computer kommer til at yde, og hvordan Dell putter disse teknologier i deres andre computere.

Man havde nok forventet, at Latitude Z havde en lille skærm, ligesom den naturlige konkurent MacBook Air, men faktisk har Latitude Z en stor 16” LED skærm med en opløsning på 1600×900, det er med 16:9 format ligesom et fladskærms TV.