De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse, guide, PC

Gelaskins til min Macbook

Det er anden gang jeg skriver om Gelaskins her på bloggen – og jeg ved godt du ikke tror på mig, når jeg siger jeg ikke er sponsoreret af dem:)

Jeg har købt dette skin til min Macbook, og jeg tænkte at jeg ville dele oplevelsen – altså hvor langt tid leveringen tog, hvad prisen med moms og told er osv.

 

Jeg bestilte et Gelaskin til min Macbook den 9. august 2012 og fik skinnet den 24. august, altså en leveringstid på 15 dage – det er lidt meget, når man tænker på at jeg betalte næsten $6 for levering – men det må man tage med, når man bestiller fra USA.

Prisen er ca. $30 + moms, du skal ikke betale told, da skinnet er til personlig brug.

Da jeg hentede skinnet på posthuset skulle jeg betale 205kr mere i moms+afgifter så den samlede pris blev ialt 178kr+205= 383kr
– det er altså dyrere at betale moms på varen end det er at købe den. Det kan vi takke Told for, fordi de tager et ufrivilligt gebyr på 128kr, som man ikke kan slippe uden om, heller ikke selvom man indberette sig selv. Man kan ikke sørger for at slippe for at told væsnet skal bruge tid på det. Du kan se alle kvitteringer neden for.

Regningen fra Gelaskins.com

Regningen fra Told

Skinnet er dog stadig fedt, og for mig er det prisen vær, det er lidt dårligt at man skal betale så meget for at blive taget i tolden. Hvis du er heldig bliver du ikke taget, og får derfor ikke den ekstra regning på 205kr – men så skal du være meget heldig, pakken er tydeligvis et produkt og ikke en privat pakke.
Hvis du vil købe et skin, til din iPhone, android eller laptop kan du gøre det på gelaskins.com