De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Google, Webservice

Google+ er kommet og jeg har prøvet det

Google forsøger sig nu igen med en socialt medie lige som Facebook – men kan de få alle folk over?

Det er mindre fyld med spam end facebook – hvilket er godt men så er der heller ikke mange mennesker på Google+ endnu.

Jeg kunne godt tænke mig at skippe Facebook helt men jeg skipper det ikke hvis alle andre ikke gør det samme …

På Google+ styre du selv hvad du deler og med hvem, du bliver ikke automatisk tilføjet til grupper eller får underlige notifikationer fra reklame sider hele tiden.

Google+ er integreret med Google picasa, Google buzz(er det ikke dødt?) og alle andre Google services dog ikke Youtube – hvilket virker underligt for mig.

Alt på Google+ virker godt og ser godt ud – udover at der mangler en masse funktioner, du kan fx ikke skrive en privat besked til en – selvom du kan lave en status besked som du kun deler med en enkelt person.

Et socialt medie er kun socialt med mennesker.

Du kan følge eller Venne mig her. (Hedder det +’e mig? Eller er det for frækt?)

Det ville være fedt hvis google + kunne tæve Facebook – jeg tror på Google er et bedre selskab end facebook – de er i det mindste pæne og rare.

 

httpvh://www.youtube.com/watch?v=xwnJ5Bl4kLI

2 Comments

 1. Google er verdens største annoncedrevne medie. De tjener alle deres penge på annoncer. Det er hele deres mission og indtægtsgrundlag.

  Hvis jeg hopper på Google + slipper jeg så for annoncer og slipper jeg for, at de bruger alle oplysninger om mig i det, der allerede er verdens største reklamedrevne database?

  Lad os lige være bare en smule nøgterne. Google gør ikke det her for sjov. Hvis det lykkes for dem, så får de den totale kontrol over både annoncørerne og annoncørerne kunder/forbrugerne – dig og med, som de ved alt om.

  Egentlig så huer tanken om Googles totale kontrol mig ikke.

  • Comment by post author

   Anders Bagnegaard

   Du vil hellere have Facebook har alle dine informationer? Fordi jeg lover dig de er nogle røvhuller(På den dårlige måde) jeg har udviklet FB programmer og der er ikke meget information som man kunne kan få ud af folk – Facebook sælger så meget som muligt om dig.

   Vi ved i det mindste at Google har en sjæl og kun forsøger at gøre deres bedste :)