De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse, Webservice

HBO Nordic test

HBO nordic serier

Alle serier på HBO Nordic

Jeg har fået lov til at teste/anmelde HBO Nordic, hvilket jeg var meget glad for, indtil de i går fortalte at alle kunne frit opsige deres abonnement inden den 31. jan 2013, så der realt var en prøve periode, selv om de ikke taler så meget om det. Du skal være tilmeldt HBO’s nyhedsbrev, inden den 31 dec 2012.

Jeg har læst hvad andre synes om HBOnordic, og jeg er enig med det meste, serierne er fede, HBO har nogen af verdens fedeste serier overhoved, på HBONordic deler de dem, uden begrænsninger.

Uden begrænsninger, hvad? Der er begrænsninger, fx er der kun 2 sæsoner af 30 Rock, et show jeg følger, ud af hele 7 sæsoner i USA, det er nok fordi serien aldrig er komme ud i Danmark, så de regner med at de kan spise os af med så lidt. Jeg har ikke set andre mangler som denne, men jeg har ikke set alt igennem.

Andre fede serier som er på tjenesten: Sex and the city, game of thrones,  Bored to Death, Six Feet Under, Flight of the Conchords, The Wire og sikkert mange mange flere, som jeg opdager efter jeg har ledt rundt på HBOnordic. Særligt Bored to Death er fed at se i Danmark, det er den sjoveste serie overhoved.

Browser versionen er fin, den virker som den skal, det er svært at sige at den er let at finde rundt i, men med så lidt indhold er en liste med alle titler meget fint, jeg har ikke haft nogen problemer. iOS/Android appen er designet på samme måde, så her er der heller ingen problemer.

HBO Nordic iOS appSå mangler vi bare et PS3 app, så er jeg tilfreds, fordi jeg har en PS3, men der er heller ingen AppleTV app, xBox app eller Boxee app, det er underligt, HBO taler i alt presse-stuff om at de er ude på alle nye Samsung smart TV, det er sikkert rigtigt, men hvem har et nyt Samsung smart TV? SmartTV’et er det eneste sted du kan få HD kvalitet fra HBO nordic. De andre programmer er helt sikkert på vej, så vi må bare vente med at tilmelde os :)

Når vi taler om kvaliteten, så taler de fleste om at de gerne ville have HD kvalitet på deres PC’er, det er der ikke nu, jeg har hørt flere tale om at det er underligt at Netflix levere HD at HBOnordic ikke følger trop. Her tager folk fejl, kvaliteten på HBOnordic er meget flottere end den på Netflix, selv om netflix levere indholdet i HD, levere HBOnordic højere bitrate, hvilket giver et mindre komprimeret billed altså også flottere. Hvis du vil se forskellen, så tjek Vimeo(720p) imod youtube(1080p), vimeo er år foran. Forskellen på HBOnordic og netflix er meget lille, men du kan selv se her. Forskellen er næsten kun synlig ved hans næse. Billederne er taget på en retina skærm(derefter nedskalleret fra 2x 2880×1800 til 2x 1920×1200), hvor opløsningen har ekstreme stor betydning, på din skærm er HBOnordic endnu bedre.

hbonordic vs netflix

HBO Nordic

Hvis man ser på HBOnordic imod netflix, er det nok Netflix’s kæmpe biblotek som vinder det hele, når HBO kun har på den forkerte side af 200 titler, kan man ikke konkurrerer med netflix, tilgengæld er der mere kvalitet i indholdet HBOnordic, hvilket nok gør at de har en sund og stor målgruppe i danmark og resten af norden.

Du skal binde dig i 6md for at bruge tjenesten, det må være en af de ting som en eller anden hollywood instruktør har indført, fordi det giver ingen mening overhoved! Jeg er sikker på at Netflix brugere ikke melder sig fra, fra den ene måned til den anden, eller det ene år til det andet, men grunden til at fri-steaming af film er så sejt, er fordi det giver en varm FRI føelse inden i dig, den forsvinder meget hurtigt når man skal binde sig 6 måneder af gangen.

Det er rart at HBO har taget sig sammen, og gjort det muligt at teste tjenesten, uden at skulle købe den i 6 måneder, men en gratis måneds prøve periode ville stadig være på sin plads.

For at hjælpe dem lidt på google, så kan du finde HBO nordic her. Deres side er helt væk fra Google under søgerodet: HBO nordic … De er sikkert blevet blokeret :) Anmeldelsen her ligger i hvert fald over.