De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

guide, Video

Guide til BBC iPlayer i Danmark Uden VPN

Jeg har lavet en lille guide til hvordan man får BBC’s iPlayer, og alle BBC produktioner i Danmark, det er super let, med samme fremgangsmåde kan du også få NetFlix og Hulu i USA.

Se videoen her:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=QfH7SvYSK4E

2 Comments

 1. armed_dane

  Har testet den, nu her den første uge, og jeg vil sige at man skal gå ind på deres oversigt og se hvilke sider man har adgang til osv. For nu at tage hulu, så er det man kan se uden at have “hulu +” fyldt med ca 6 reklamer på en show som feks “Family Guy” og de ligger der ca 8 dage efter de har været sendt, så flyttes de til hulu +
  Men IPlayer er tilgengæld genial – BBC sender bla MotoGP fra britisk eurosport !! I det hele taget sport sender de meget af + massere af gode film oma.
  Så jeg har også valgt at købe et pass, og skal nok vende tilbage når jeg har testet det lidt mere.
  Tak for ideen………

  • Comment by post author

   Anders Bagnegaard

   Mange tak, jeg har kun kort kigget på hulu, jeg har kun hørt underlige ting om dem, efter de blev købt af nogen film selskaber, det virker som om de ikke rigtigt forstår, hvorfor vi vil have steaming:)

   BBC er mega fedt, fordi det er gratis, måske er det også ulovligt, men det er gratis :)

   Jeg håber du kan bruge det, unblock us er det fedeste nogen sinde! Det virker også på min ps3, Sony TV, iPad og iPhone :)