De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Webservice

On Demand TV i Danmark?

Kunne det ikke være fedt og sejt at kunne se alle serier og film direkte fra nettet, lige når de udkommer? Jeg ville mene at det ville tæve alle Torrent og Rapidshare sider? Og det har også begrænset brugen af ulovlige metoder i amerika. Fordi amerikanerne har længe haft web baseret ”on demand” TV, til alle kanaler, ligesom vi har DR online tv, til film produceret af DR.
Jeg ved godt at man forholdsvis let kan få Visat gennem internet, for penge, eller hacke 3’s internet TV til deres Online TV, hvilket selvfølgelig er resulter i elendig kvalitet.
Men hvad jeg, og alle andre vil have er, en hjemmeside hvor man kan se alle serier og film uden, at betale noget, reklamer kan let betale gildet, det viser HULU i Amerika, i det mindste kunne vi få online betalings film, fx som det Apple laver gennem Itunes store, men heldige er vi heller ikke endnu, trods Steve Jobs løfter om det.
Men hvorfor ikke i Danmark? Hvad har vi gjort? Er vi sværere, at forhandle med end amerikanerne? Det vil jeg kalde tragisk!

Men jeg har en løsning!

Ved at bruge et program, kaldet HotSpot Shield, som laver en VPN, visuelt privat netværk (over internettet), som bruger en amerikansk server, kan man komme igennem denne begrænsning. Softwaret er gratis, og genialt.

Nu er jeg glad!

Jeg kan ikke udelukke at dette også virker til Apples Itunes store, i teorien

kan du nederst på Itunes store siden i Itunes softwaret vælge ”USA” og derefter købe serier, og film, men jeg har endnu ikke prøvet det.