De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Foto

Har fået Canon EOS 600D til test.

Jeg har fået Canon -danmark til at låne mig et Canon EOS 600D, med en 18-135mm F3.5-5.6 kamera.

Jeg glæder mig til at prøve det mere grundigt.

Men her er det første indtryk.

Jeg har selv lige fået et nyt kamera, et 60D altså et som er bedre og i en større klasse end dette, påtrods af prisen på næsten det dobbelte, så er der mange funktioner som går igen, faktisk de fleste, skærmen er nøjagtig den samme, og kameraet har samme billede sensor med samme opløsning og samme video opløsning også 1080p@30fps.

Canon kameraet er ca. den samme størrelse som mit gamle 500D, men meget mindre end 60D’eren.

Kameraet føles godt at holde på, og knapperne er gode, i forhold til mit 60D.

Ved første øjekast så er mit 60D hurtigere til at fukusere, har et lysere ‘viewfinder’ og tager flere billeder per sek. Jeg tror også det håndtere lavlys og høj ISO billede støj bedre end 600D’eren, men det har jeg endnu ikke testet.

Der er en funktion som mit 60D ikke har, man kan optage 1080p video med 3-10gange digitalt zoom med 600D’eren, du kan se billederne neden for.

Jeg takker Canon mange gange, der kommer snart en rigtig anmeldelse af kameraet.