De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse

Harman Kardon SoundSticks II 2.1

2.1 Højtalersystem (2 diskant(4×1” per stk) og en bas(6”))

Udgangseffekt på 40W (2x10W og 1x20W)

Frekvensspektrum: 44 – 20 000 Hz

Pris: 1138 kr (10/03-2010) Hos getmore.dk Se den billigst pris: Her

+ og –

+ Bedste lydkvalitet, i klassen.

+ Flot design.

– for få tilslutnings muligheder.

– De lyser blåt ?

– Meget dyr!

Forord:

Harman Kardon SoundSticks II er et design ikon, deres unikke karisma er dog selvironisk, men viser også hvad ingeniørerne har tænkt på da disse højtalere blev designet, lydkvalitet. Selv om højtalerne første gang blev præsenteret i 2004 er de stadig de bedste!

Anmeldelse:

Gennemsigtigt plastik, kan det være mere 90’er agtigt ? Jeg har valgt at kalde designet for selvironisk, mest for ikke at kalde dem for ufrivillige morsomme. På trods af designet er ikonstatusen ikke gået af, måske fordi disse højtalere ikke er useriøse med hensyn til lydkvalitet.

Bassen er dyb, men vasker ikke de andre toner væk, der er også både en fed diskant og fine mellemtoner, man kan nærmest skære lyden i stykker i luften.

Trods sine kun 40w udgangseffekt, kan de sagnes spille de fleste rum op, og få sagnes naboen til at brokke sig.

Harman Kardon SoundSticks II er designet af Tyske ingeniører, og det bærer højtalerne også præ af, af hensyn til tilslutningsmuligheder er der nærmest ingen, man får kun et normalt minijack stik ud af dem, dette er dog også fint til både en iPod eller en computer. På højre diskanthøjtaler er lydjusteringsmulighederne, to trykfølsomme knapper, der er ingen mulighed for at se lydniveauet, for mig virker det fint, men andre vil måske føle sig generet af det.

Harman Kardon SoundSticks II Lyser blåt, hele tiden, det er underligt ? Jeg bryder mig ikke om det, der er ingen mulighed for, at slå ”funktionen” fra.

Dog er de gamle, men det er svært at finde højtalere, der teknisk kan måle sig med disse. Hvis du vil have en lidt mere teknisk anmeldelse kan jeg anbefale Macworlds anmeldelse her.

Kun til nørden.

Harman Kardon SoundSticks II sætter bestemt forkus på lydkvaltet, prisen er også derefter, for samme pris kan du få et Logiteck anlæg med den dobbelte udgangs effekt, fjernbetjeninger og massevis af effekter.

Hvis du ikke kan se det smukke ved denne lydkvalitet, så spar pengene og køb et logitech anlæg!

Stjerner:

4 ud af 6